Cea mai buna perie rotativa in 2022

Nimic nu defineste feminitatea si frumusetea unei femei ca parul ei, dar, din pacate, nimic nu este mai sensibil si mai greu de controlat decat parul. In realitate exista mii de tratamente, coafuri, masti, culori, care il pot “aranja” insa cel mai de baza instrument pentru un par cuceritor ramane umila perie.

Bineinteles, in secolul vitezei si peria s-a bucurat de un upgrade semnificativ, si azi avem o serie de perii rotative, care mai decare mai inteligent create si cu functii mai importante. Problem este ca mai toti producatorii stiu ca o femeie este dispusa sa plateasca oricat pentru a avea un avantaj cat de mic in felul in care isi face parul, si uneori aceste avantaje sunt pur fictive.

Asa ca am urmat sfatul mai multor coafori si am testat cat mai multe produse pentru a gasi cea mai buna perie rotativa de pe piata.

Ce am descoperit este ca, in functie de ce caracteristica aveti nevoie si de cati bani va permiteti sa platiti, exista mai multe perii, 5 in total, care ar putea fi considerate cele mai bune. Ceea ce urmeaza este o lista a acestor perii, dar si o serie de analize detaliate care va vor explica de ce am ales o perie sau alta si carui tip de cumparatoare ii este menita.

1. Perie rotativa Rowenta CF9320

Perie rotativa Rowenta

Click pentru mai multe detalii

Daca e sa ne luam dupa raportul calitate pret, cea mai buna perie rotativa de pe piata, este, de departe, Peria rotativa Rowenta CF9320. Lucrul cel mai impresionant in ceea ce o priveste este generatorul dublu de ioni care previne electrizarea parului.

Acest lucru va permite sa folositi oricare din cele 2 perii, una de 3 cm in diametru si cealalta de 5 centimetri, pe parul umed sau uscat, si, in ciudat periajului intensiv care este necesar pentru a-i conferi parului forma si stralucire, parul nu se incarca electric si fiecare fir de par cade usor si voluptos.

Mai mult, peria rotativa Rowenta are 2 setari de temperatura, una calda si una rece. Rolul temperaturii ridicate este de a usca parul in timp cat mai scurt si de a-l forta sa isi mentina forma pentru mai mult timp. Temperature scazuta, 45 de grade Celsius, este insa cea mai interesanta trasatura a acestei perii rotative deoarece usuca incet parul si il protejeaza.

Bineinteles, fiind pe graba veti folosi aerul cald, insa in cele mai bune situatii este bine sa folositi efectul ionizant impreuna cu aerul rece pentru un efect desavarsit.

2. Perie rotativa Rowenta CF9232

Perie rotativa Rowenta

Click pentru mai multe detalii

A doua optiune pe care am luat-o in considerare ca fiind cea mai buna perie rotativa de pe piata la ora actuala este una care sare intr-ucatva de bugetul pe care ni l-am stabilit ca fiind de bun simt, dar, dat fiind calitatile ei, cu siguranta isi merita pretul.

Are aceleasi 2 perii de 3 si 5 centimetri dar aici sunt facut din keratina si tourmalina. Keratina este acelasi material din care este facut si parul si de aceea ajuta la intarirea lui. Tourmaline este un mineral care, prin frecarea cu parul, emite in mod natural ioni. In mod evident aceste 2 perii protejeaza parul mult mai bine si mai natural decat orice alta perie de pe piata sau despre care vom vorbi astazi, dar aceste caracteristici vin la un pret destul de ridicat.

Trebuie sa mentionam ca si in acest caz avem cele 2 setari de temperatura care va vor permite sa protejati parul chiar mai mult prin folosirea jetului de aer rece de oricate ori aveti ocazia.

3. Perie rotativa BaByliss BeLiss 2736E

Perie rotativa BaByliss BeLiss

Click pentru mai multe detalii

Din ceea ce am vorbit pana acum am putea fi suspectati ca suntem fani Rowenta, si adevarul este ca ii consideram printre cei mai buni producatori de aparate pentru ingrijire personala. Exista insa si alte oferte interesante pe piata, iar peria rotativa BaByliss BeLiss 2736E este cu siguranta una dintre cele mai promitatoare.

Are un generator de ioni care, desi nu este la fel de puternic ca cel de pe Rowenta, isi face treaba destul de bine. Mai mult de atat insa, are 4 capate, cele 2 de 3 si 5 centimetri, dar si unul pentru intins parul si un cap pentru detalii de 2 cm in diametru.

Are aceasi putere de 1000 de Watti ca si cele 2 Rowenta si este cam in aceasi categorie de pret, asa ca, daca ideea de a avea si un intinzator de par va intereseaza, cu siguranta ar trebui sa alegeti peria BaByliss.

4. Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00

Perie rotativa Philips

Click pentru mai multe detalii

Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 este in aceasi categorie de pret ca si cea de-a doua Rowenta despre care am vorbit deja, si isi merita partial locul deoarece periile sale sunt facut din turmalina si prin urmare genereaza in mod natural ioni.

Dar nu are si stratul de keratina care sa intareasca parul si prin urmare, consideram noi, nu isi  merita pretul. Este insa o perie rotativa Philips si sunt multi utilizatori care ar fi dispusi sa plateasca in plus pentru garantia calitatii oferita de o firma de renume.

Este de asemnea de remarcat ca aceasta perie are 3 setari de temperature in loc de doua, asa ca este o alternativa interesanta pentru, speram noi, un numar redus din cititorii nostri.

5. Perie cu aer cald Remington AS701

Perie cu aer cald Remington

Click pentru mai multe detalii

In ultimul rand trebuie sa va atragem atentia ca exista perii rotative de foarte buna calitate la un pret foarte redus, cum ar fi acesta Remington AS701. Nu are nici una din calitatile care le-au recomandat pe periile de mai sus, nu are generator de ioni, nici keratina, nici turmalina, dar structura de baza este totusi facuta dintr-un strat ceramic care protejeaza parul.

Cea mai interesanta caracteristica este faptul ca puteti seta manual temperatura si aveti si o setare de aer rece.

De asemenea trebuie remarcat ca aveti 3 perii dintre care una este de 38 de milimetri, cu peri termali si una de 21 de milimetri. Marele neajuns insa al acestei perii este ca nu are o putere decat de 600 de watti, ceea ce inseamna practic ca veti petrece cateva minute bune in plus pentru a obtine acelasi efect si va trebui sa folositi suvite mai mic.

Altfel insa, peria cu aer cald Remington AS701, este o alternativa interesanta la tote celelalte oferte de pe piata la ora actuala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply