Alarme auto ieftine si bune

Am realizat acest articol pentru a scoate in evidenta faptul ca exista alarme auto ieftine si de calitate, asta pentru ca stiu ca multe persoane sunt in cautarea unei alarme auto bune, insa nu isi permit momentan sa achizitioneze alarme auto mai scumpe, cautand o varianta de buget.

In acest articol am inclus un top cu cele mai bune alarme auto de buget, care functioneaza in parametrii normali si care isi fac treaba similar cu alarmele auto de top, care evident sunt mult mai scumpe.

Alarmele auto protejeaza masina prin avertizare acustica/optica in momentul in care autovehiculul este lovit, ori in momentul in care portiera sau portbagajul sunt fortate.

Deci, am putea spune ca o alarma auto te fereste de hoti si de daune cand vine vorba de masina si de obiectele aflate in ea, iar investitia intr-un astfel de produs este mai mult decat inteleapta.

Iata un top cu cele mai bune alarme auto de buget:

1. Alarma auto Scorpion

1

Click pentru mai multe detalii

Pe locul 1 am clasat alarma auto Scorpion. Aceasta are un pret foarte bun si, pe langa acest fapt, ea este echipata cu toate functiile de care ai nevoie.

In primul rand, ea vine cu functiile de anti-jefuire, de panica, de localizare a masinii, de armare si de dezarmare (silentioasa). Aceste functii sunt unele dintre cele mai utile, mai ales functia de cautare a masinii.

Datorita ei, sirena alarmei realizeaza un semnal sonor care te ajute sa iti gasesti masina in momentul in care ai uitat locul unde ai parcat-o, fiind o functie ideala atunci cand parchezi intr-o parcare mare si aglomerata.

O alta functie utila este si cea de armare silentioasa, fiind o functie speciala care opreste sirena atunci cand alarmele sunt provocate de animale sau de zgomote puternice. In astfel de situatii, alarma o sa emita doar avertizare optica prin luminile de semnalizare.

In al doilea rand, alarma are alerta audio si vine cu identificare a zonei avariate, senzor de soc electronic, releu incorporat de lumini, LED de stare, releu de inchidere centralizata, cat si rearmare automata.

Pe langa asta, alarma auto isi pastreaza memoria in momentul in care se intrerupe alimentarea, un lucru foarte folositor in multe situatii.

Alarma auto Scorpion vine cu 2 telecomenzi, nu costa mult si, cu toate ca pretul ei este mic, aceasta intrece multe alarme din segmente mai scumpe.

Daca esti in cautarea unei alarme auto ieftine care sa iti ofere siguranta de care ai nevoie, cu certitudine ar trebui sa cumperi acest produs.

2. Alarma Auto Carguard CAR002 cu 2 telecomenzi, senzor de shock reglabil

2

Click pentru mai multe detalii

Aceasta alarma vine cu functiile de armare automata, de panica, de cautare a masinii, cat si cu modurile anti-furt, mut si modul valet. Alarma porneste la deschiderea sau incercarea de deschidere neautorizata a oricarei usi, a capotei sau a portbagajului.

Ea are senzor de soc cu 2 zone care au sensibilitate ce se poate modifica, venind si cu comanda de inchidere centralizata. Modul valet precizat mai sus este un mod destul de important, acesta se pune in mod normal in stanga pedalei de ambreiaj sau undeva langa aceasta si datorita lui masina nu poate porni decat dupa ce butonul valet este tinut apasat in jur de cateva secunde.

O functie destul de importanta este si functia de cautare a masinii, care porneste alarma in momentul in care ai nevoie sa iti gasesti masina atunci cand ai uitat locul unde ai lasat-o (ca de exemplu parcarile aglomerate sau orice zona aglomerata cu vehicule).

Alarma auto are 2 chei, memoreaza setarile, iar in continutul cutiei gasim 2 telecomenzi care au cod saritor, o sirena pe 6 tonuri cuprinse intre 12V si 20W, 1 releu CMA31B cu soclu si cablu, 1 unitate centrala, 1 senzor de soc, 1 set de cabluri de comanda, 1 set de cabluri pentru inchiderea centralizata, intrerupatorul pentru modul furt, butonul de resetare, LED-ul, fasetele si manualul de folosire.

Daca nu vrei sa dai prea multi bani pe o alarma auto care sa functioneze in parametrii normali, iti recomand sa alegi alarma auto Carguard CAR002, cu siguranta nu vei regreta achizitia.

3. Alarma auto PNI OV288 cu 2 telecomenzi

3

Click pentru mai multe detalii

PNI OV288 este o alarma usor de instalat care nu face figuri atunci cand temperaturile sunt ridicate ori scazute. Ea vine cu functia de armare silentioasa, care este una dintre cele mai utile functii din punctul meu de vedere. Aceasta functie opreste alarma atunci cand este pornita de animale, tunete sau orice alt sunet puternic. In aceste cazuri, alarmarea se realizeaza doar in mod luminos prin luminile de semnalizare.

Sistemul de alarma are 2 telecomenzi asemanatoare care sunt dotate cu functii identice. Este recomandat ca aceste telecomenzi sa fie atasate celor 2 chei ale masinii, iar in acest mod o sa existe mereu o a doua solutie pentru a deschide masina si de a opri alarma in caz ca pierzi primul set de cheie-telecomanda.

Alarma are in componenta si sistemul PNI OV288. Acest sistem este perfect in situatiile in care ai lasat masina intr-o parcare mare si ai uitat zona in care ai lasat-o. Odata activata functia de localizare, un semnal sonor va fi emis de sirena alarmei, iar tu o sa localizezi mult mai simplu propria masina.

Alarma vine si cu deschidere din buton a portbagajului, o functie utila in momentul in care faci cumparaturi. Datorita acestei functii nu mai este necesar sa deschizi portbagajul in modul clasic, o simpla apasare de buton fiind suficienta pentru ca acesta sa se deschida.

Si, nu in ultimul rand, masina vine echipata si cu un senzor special care o protejeaza de posibilele socuri mecanice, fortari, lovituri sau oricare alta actiune similara. Senzorul detecteaza actiunea si o raporteaza prin semnalele acustice si optice. In acest mod, masina va atrage persoanele din jur in momentul in care cineva incearca sa umble la ea.

Pe langa faptul ca alarma auto vine cu aceste functii importante, ea nu costa foarte mult. Iti recomand sa nu mai astepti si sa iti echipezi masina cu alarma auto PNI OV288.

4. Alarma auto cu 2 telecomenzi, modul inchidere centralizata , sirena

4

Click pentru mai multe detalii

Acest sistem de alarma se poate amplasa atat pe masini, cat si pe porti sau usi de garaj. El este realizat dintr-un material de calitate, durabil, iar cele 2 telecomenzi ale acestuia sunt metalice si la fel de rezistente.

Alarma auto vine cu inchidere si deschidere de la distanta, cu o sirena de 115dB rezistenta la apa si bazata pe un singur ton, cu functia de inchidere si deschidere a portbagajului, cu alarmare inteligenta, rearmare automata, cu declansare a sirenei atunci cand se incearca deschiderea usilor, portbagajului sau a capotei, cu inchiderea automata a usilor dupa pornirea masinii, cu functia de cautare a masinii, cat si cu un LED de stare. Alarma poate fi utilizata si pe masinile care au inchidere pneumatica sau electrica, potrivindu-se pe orice autovehicul.

In plus, aceasta se poate monta foarte usor datorita manualului simplu de instalare.

Vine si cu modul valet, un mod care dezarmeaza pedaua de ambreiaj la cateva secunde de apasare a butonului valet. In caz contrar, masina nu pleaca din loc.

Alarma auto vine cu tehnologie wireless, raza de actiune este de 50 de metri si, din pacate, pornirea de motor nu se poate realiza cu acest sistem de alarma auto. Oricum, la pretul pe care il presteaza, aceasta alarma auto se comporta destul de bine. Ceea ce pot zice in cazul acestui sistem este ca trebuie inclus pe lista de achizitii daca iti doresti o alarma standard la un pret bun.

5. Alarma auto RoGroup

5

Click pentru mai multe detalii

Un produs bun si ieftin, cam asta este alarma auto RoGroup. Ea are caracteristicile unei alarme de top, insa pretul acesteia este cu mult mai mic decat al unei astfel de alarme.

Armarea si dezarmarea normala/silentioasa se realizeaza prin intermediul telecomenzii, iar printre functiile principale regasim functia anti-jefuire, functia de cautare a masinii, functia de panica, cat si functia de blocare a motorului si modul valet.

RoGroup are integrat un senzor dual de soc care se poate anula direct din telecomanda. Pe langa senzorul de soc, regasim integrat si un LED de stare care aduce detalii despre sistem.

Functia de cautare a masinii iti sare in ajutor atunci cand parchezi masina intr-o parcare de dimensiuni mari si uiti locul unde ai parcat-o, iar modul valet iti asigura o protectie suplimentara.

In legatura cu lucrurile pe care le gasim in pachetul alarmei auto, in el gasim unitatea centrala, 2 telecomenzi identice care au 4 taste, un buton de resetare, un releu pentru imobilizarea motorului, un LED care indica starea, o sirena care are 6 tonuri, cat si cablurile de conectare si manualul de montare si de folosire.

Pe langa faptul ca RoGroup este o alarma ieftina, aceasta isi face treaba foarte bine si tine potentialele pericole la distanta. In cazul in care iti lasi masina pe o strada mai retrasa sau intr-o zona in care circulatia este limitata, sirena alarmei va avertiza atat optic cat si acustic toate persoanele din jur la cea mai mica lovitura sau incercare de deschidere a usilor.

Mai multe nu sunt de zis despre aceasta alarma, doar ca reprezinta un best-buy si ca merita oricand incercata!

Concluzie

Dupa cum ati vazut si mai sus, pe piata gasim multe produse ieftine si bune, iar vorba “nu tot ce e scump e neaparat bun, cum nu tot ce e ieftin nu e neaparat prost” se adevereste.

Tot ceea ce trebuie facut este o scurta cautare si o documentare pentru a afla daca un produs ieftin este bun, sau invers, daca un produs scump este intr-adevar atat de bun pe cat ii este si pretul de mare.

Mai sus am aratat faptul ca exista mai multe modele de alarme auto ieftine si bune, iar daca esti in cautarea uneia si nu doresti sa dai prea multi bani pentru un astfel de produs, cu siguranta ar trebui sa alegi un model din cele prezentate in topul de mai sus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply