Aragaz profesional

Aragazul profesional este piesa principala din cadrul oricarei bucatarii. Este foarte important ca alegerea acestuia sa se faca pe baza unor informatii complete astfel incat cerintele fiecarui comparator sa fie satisfacute.

Aragazele profesionale vor ramane intotdeauna o buna alegere pentru cei ce isi doresc sa dispuna de plita si cuptor, ambele profesionale, in cadrul aceluiasi echipament. Producatorii de astfel de produse au adus imbunatatiri de-a lungul timpului pentru ca aragazele sa fie adaptate cerintelor, sa ofere calitate, durabilitate si diversitate.

De la materialele utilizate pentru realizarea lor, la accesoriile si functiile incluse, toate au fost gandite astfel incat rezultatele sa fie unele foarte bune.

Dintre echipamentele de acest tip prezente pe piata, cinci modele de aragaze profesionale sunt prezentate mai jos.

1. Aragaz Hotpoint H5GG5F X UA

41

Click pentru mai multe detalii

Acest model atrage prin design-ul deosebit. Daca cele mai multe aragaze prezente pe piata ofera un design clasic, Hotpoint a adus elementele specifice unor electrocasnice premium si le-a integrat cu succes in cadrul acestui aparat.

Materialul de inox, sticla folosita pentru geamul cuptorului, capacul, dar si toate celelalte detalii aduc un mare plus, facandu-l ideal pentru bucatariile moderne. De asemenea, materialele folosite asigura o curatare facila a elementelor care, in alte situatii, ar da mari batai de cap.

Plita este pe gaz iar aprinderea se face electric. Dispune de un numar de 4 arzatoare: unul mic, unul mare si doua de dimensiuni medii. Acestea ofera diversitate in utilizare, de la un ibric la vase de dimensiuni mari. De asemenea, pot fi cu usurinta detasate si curatate manual sau introduse in masina de spalat vase. Fiecare arzator prezinta o siguranta, ceea ce inseamna ca alimentarea cu gaz se intrerupe imediat daca apar pierderi.

Cuptorul este, de asemenea, pe gaz si cu aprindere electrica.

Capacitatea acestuia este una de 62.5 litri si are ca accesorii gratarul si tava. Grill-ul incorporat in cadrul acestui model este un mare plus, oferind o diversitate in ceea ce priveste modul de preparare al mancarurilor. Un alt detaliu premium care diferentiaza acest model de aragaz profesional si ii aduce valoare este timer-ul pentru cuptor.

Prepararea diverselor deserturi, fripturi, si a altor mancaruri devine usoara datorita optiunilor pe care cuptorul le prezinta si a faptului ca timer-ul ajuta la respectarea timpului de coacere.

2. Aragaz Hansa FCCX64000

Model

Click pentru mai multe detalii

Acest tip de aragaz profesional este o foarte buna alegere pentru cei ce isi doresc avantajele unei plite si a unui cuptor electrice, cu design si elemente tehnologice premium, la un pret avantajos.

Design-ul acestuia este unul foarte modern, si se integreaza cu usurinta in cadrul oricarei bucatarii. Dimensiunile sunt 85 x 60 x 60, ideale pentru a economisi spatiu, fara a face rabat de la calitate.

Modelul prezinta plita vitroceramica, un mare plus pentru acest tip de electrocasnice.

Procesul de productie, dezvoltat si patentat de Schott, este unul ideal din punct de vedere al protectiei mediului. Deoarce plitele nu utilizeaza arsenic sau metale grele, la sfarsitul duratei de viata utila, pot fi reciclate si utilizate ca materiale de constructie. Intretinerea plitelor de acest tip este foarte usoara.

Cuptorul este, de asemenea, electric. Are capacitatea de 65 de litri, si a fost conceput pentru a fi cat mai incapator posibil, astfel incat sa poata fi introduse cu usurinta vase de dimensiuni diferite si pentru a se facilita curatarea acestuia. Cuptorul dispune de rotisor electric, ideal pentru obtinerea unor fripturi gustoase si grill pentru preparare de alimente in acest mod.

Un alt detaliu ce ii ofera un mare plus acestui cuptor este dat de prezenta unor retete pe interiorul usii de la cuptor, retete care includ timpi de preparare si temperature, in functie de preparatele ce urmeaza a fi realizate.

Hansa aduce, la nivelul acestui aragaz, elemente care il diferentiaza si il fac o buna alegere.

La partea inferioara a cuptorului, are un sertar montat pe roti, pentru depozitarea vaselor. Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia.

Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

3. Aragaz Zanussi ZCG212J1X

43

Click pentru mai multe detalii

Modelul de aragaz profesional are un raport calitate – pret foarte bun. Cu un design modern, fiind realizat din inox, se integreaza perfect, in special in cadrul bucatariilor care dispun de un spatiu redus pentru ca este ingust.

Plita este pe gaz si cu aprindere electrica. Dispune de 4 arzatoare: unul mic, unul mare si doua de dimensiuni medii. Pot fi detasate usor si spalate manual sau in masina de spalat vase. Toate cele 4 arzatoare prezinta sigurante astfel incat, in situatiile in care este nevoie, alimentarea cu gaz va fi oprita pentru a evita orice pericol. Arzatorul mic are o putere de 1 kW, urmat de cele medii cu 2 kW si cel mare cu 2.6 kW.

Cuptorul pe care acest model il are este pe gaz. Are o capacitate mica, de doar 53 litri. In cazul in care vasele in care se gateste sunt mai mari, sau se prepara concomitent mai multe feluri de mancare, acesta poate fi un minus.

Sticla usii permite o vizualizare a stadiului in care se afla preparatul la cuptor iar lumina de care dispune ajuta in acest sens. Dispune de rotisor si grill astfel incat se pot obtine preparate diverse si foarte gustoase intr-un timp scurt. Materialele folosite la interiorul cuptorului asigura o curatare si o intretinere usoara a suprafetei acestuia, un mare plus la acest aspect.

Un detaliu ce face diferenta in cazul acestui aragaz, este dat de faptul ca detine functie speciala pentru prepararea pizzei. Cum acest fel de mancare este foarte apreciat, obtinerea unei pizze delicioase, cu blatul ideal, este apreciata de catre oricine.

4. Aragaz mixt Beko CSM52120DW

44

Click pentru mai multe detalii

Cu dimensiuni de 85 x 50 x 60 si un design clasic, acest model de aragaz profesional este ideal pentru cei ce doresc sa se bucure de avantajele unui cuptor electric si ale unei plite pe gaz, in cadrul aceluiasi electrocasnic.

Beko a venit in intampinarea cerintelor persoanelor care doresc sa se bucure de avantajele pe care le ofera o plita pe gaz: timpul de incalzire este redus, controlul se realizeaza mai usor, ajustarea este rapida. In cadrul acestui aragaz, se asigura si avantajele unui cuptor electric. Prepararea diverselor mancaruri, a fripturilor, a deserturilor, este mai bine controlata in cazul unui cuptor electric. Se obtin preparate bine rumenite, cu un gust deosebit.

Plita dispune de 4 arzatoare, cu aprindere electrica si siguranta. Intretinerea suprafetei plitei, a arzatoarelor si a gratarului este una usoara, putand fi curatate manual sau introduse in masina de spalat vase.

Cuptorul electric dispune de elemente care asigura o rezultate exceptionale de fiecare data. Dispune de un grill pentru a savura mancaruri preparate in acest fel fara disconfortul creat de un grill clasic. Pentru ca retetele sa iasa intotdeauna bine, prezinta un ventilator pentru distribuirea uniforma a caldurii, incalzire inferioara, incalzire superioara pentru ajustarea ori de cate ori este nevoie dar si un timer, un ajutor foarte bun atunci cand vrem sa ne asiguram ca preparatele sunt coapte corespunzator.

Clasa de energie pentru acest model este A, un avantaj de care se beneficiaza din plin. La partea inferioara, prezinta un sertar care ajuta la economisirea spatiului pentru ca aici pot fi depozitate vase de diferite dimensiuni.

5. Aragaz Beko CSG 62110 DX

45

Click pentru mai multe detalii

Pentru cei ce isi doresc sa dispuna de tehnologia Beko, de un aragaz pe gaz, din inox, cu un design modern, la un pret avantajos, aceasta este cea mai buna alegere.

Materialele utilizate la confectionarea acestui model asigura o intretinere si o curatare usoare. Un plus fata de alta modele reiese din materialul utilizat pentru confectionarea usii de la cuptor. In cazul multor aragaze, grasimea depusa sau arsa pe suprafata interioara a usii creeaza adevarate batai de cap la curatare. Nu este si cazul acestui model deoarece curatarea se face foarte usor, la o singura trecere a lavetei.

Plita este pe gaz si dispune de patru arzatoare cu aprindere electrica si sigurante. Curatarea suprafetei se face usor iar intretinerea este una facilitata.

Cuptorul de care dispune modelul este pe gaz, aprinderea realizandu-se electric. Ca si dotari, cuptorul dispune de rotisor si grill. In acest fel, cerinta de diversitate in prepararea alimentelor este satisfacuta, un aspect important in cazul acestui tip de echipament.

Cuptorul prezinta diverite programe care pot fi utilizate in prepararea diverselor fripturi, mancaruri sau deserturi, dar si pentru ajustari pe masura prepararii acestora. Timer-ul de care dispune, iluminatul dar si siguranta  ce va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii cuptorului, sunt avantaje cu care vine acest aragaz profesional.

Un detaliu care nu este intalnit in cazul celorlalte modele este dat de dispozitivul pentru reglarea presiunii gazului natural ce asigura functionarea in conditii optime a aragazului, reducerea consumului de gaz, durata de viata sporita a produsului si performante superioare la gatit.

Concluzie

Aragazele profesionale vor ramane intotdeauna o buna alegere pentru cei ce isi doresc sa dispuna de plita si cuptor in cazul aceluiasi echipament. Producatorii au adaptat modelele pentru a avea un design modern, care sa se integreze in cadrul oricarei bucatarii.

Produsele prezentate mai sus ofera diversitate prin faptul ca pot fi complet pe gaz, complet electrice, sau plita pe gaz si cuptorul electric.

In functie de preferinte, fiecare persoana ce doreste sa achizitioneaze un astfel de electrocasnic, gaseste ceea ce doreste.

Incorporarea elementelor de siguranta dar si a grill-ului si/sau rotisorului sunt aspecte extrem de apreciate de cumparatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply