Cel mai bun aditiv de motor 2020

Super Dura Lube


Polytron


AFMT+ Prolong

Vezi Detalii
Vezi Detalii
Vezi Detalii

Foarte multe persoane cauta pe piata cel mai bun aditiv de motor. Veti vedea ca exista o multime de optiuni de astfel de produse dintre care veti putea alege. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva produse extrem de eficiente care isi vor face foarte bine treaba.

Am realizat un top al celor mai bune aditive, astfel incat sa va faceti o parere cu privire la acestea.

Veti vedea ca acesti aditivi vor veni in ajutorul vostru, fiecare produs prezentat in cadrul acestui top fiind unul de o calitatate foarte buna. Sper sa va ajute acest top in alegerea pe care o veti face.

1. Aditiv ulei motor Super Dura Lube, super concentrat, 237 ml + Curatator de injectoare Dura Lube, 155 ml

Click pentru mai multe detalii

Acest produs a fost alegerea mea din pricina faptului ca este de fapt un pachet ce contine doua produse.

M-am gandit ca optand pentru un astfel de produs, voi face o economie la bani, astfel incat sa nu platesc o suma foarte mare. Nefiind un ulei, acest produs este de fapt un lubrifiant foarte eficient care conditioneaza foarte bine metalul. El va reduce frecarea, penetrand fara probleme suprafata metalica.

Veti constata ca acest produs va asigura o supra alunecare intre partile metralice ale motorului, astfel incat nu veti avea nici un fel de problema in alegerea acestui produs. El va fi foarte eficient si isi va face extrem de bine treaba. Veti constata ca acest aditiv este de fapt un amestec de inalta precizie ce da nastere la o formula foarte eficienta de reducere a frecarii.

Nu veti avea probleme cu acest produs si veti constata ca el deja a inceput sa inlocuiasca uleiul de motor clasic. Acest produs va prelua sarcina uleiului, astfel incat va fi posibila o lubrifiere ideala a motorului.

Avantajul major al acestui produs este ca daca veti ajunge in situatia in care sa ramaneti fara ulei, motorul va continua sa functioneze chiar si fara ungere.

Timpul functionarii motorului va fi unul limitat. Veti vedea ca acest lucru nu poate fi facut de nici un ulei de motor. Veti constata ca un astfel de produs va fi o alegere foarte buna.

2. Aditiv ulei motor Diesel Dura Lube, super concentrat, HD 356ml + Curatator injectoare Dura Lube 237ml

Click pentru mai multe detalii

Am pus acest ulei de motor pe locul doi pentru ca vine de la aceeasi firma. Spre deosebire de primul produs, acesta este putin mai scump.

Acest lucru se datoreaza cantitatii mai mari de ulei de motor. Veti vedea ca acest produs este similar cu primul, fiind realizat din aceeasi formula unica ce permite un tratament satisfacator al motorului.

Modul de realizare al acestui ulei de motor este caracterizat de o tehnologie unica. Aceasta tehnologie il face sa iasa in evidenta si veti vedea ca toate componentele de inalta calitate vor oferi acestui aditiv o calitate foarte buna. Acest lichid nu va contine particule solide fiind unul pur.

Nu veti avea de-a face cu elemente precum plumbul, bisulfura de mobilden sau grafit, elemente care se gasesc in alte lubrifiante. Veti vedea ca acest produs nu va modifica vascozitatea uleiului si nici nu anuleaza garantiile oferite de producatorii de autovehicule.

De asemena, trebuie sa mai stiti ca acest ulei de motor este recomandat autovehiculelor ce functioneaza cu motoare in 4 timpi.

Ar trebui sa tineti mereu cont de recomandarile producatorului auto, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere si sa optati pentru un ulei de o calitate foarte buna.  Acest ulei de motor va preveni si curata depunerile de pe injectoarele diesel.

De asemenea, el va restabili dispersia optima a acestor injectoare. Veti reusi sa lubrifiati pompa de combustibil, dar si preveni coroziunea.

3. Tratament pentru motor Polytron 473 ml

Click pentru mai multe detalii

Acest produs ar putea intra si el cu usurinta pe lista voastra de cumparaturi, fiind unul de o calitate foarte buna.

Veti constata ca alegand un astfel de produs veti avea de castigat. Avantajul sau este ca va contine antioxidanti care vor mari toleranta uleiului de motor la temperaturi de functionare ridicate. Acest lucru va favoriza o lubrifiere mai sporita pe o perioada mai lunga de timp.

Fiind un produs necoroziv, veti constata ca veti face o alegere foarte buna daca va veti decide sa-l alegeti. El nu va contine nici un fel de lubrifianti solizi, de aceea nu veti avea de-a face cu namolul specific altor produse.

Trebuie sa mai stiti ca acest produs va duce la intreruperea ciclului de caldura cauzata la frecare. Este un lucru foarte cunoscut ca frecarea va duce in timp la defectarea motorului, de aceea ar fi ideal sa apelati la un ulei de motor de o calitate foarte buna.

Acest produs este perfect pentru motoarele cu combustie interna, dar si pentru cele in doi timpi.

De asemenea, el va reduce frecarea si uzura, optimizand performanta motorului. Acest produs va fi compatibil cu uleiurile minerale si sintetice. De asemenea, el este formulat pentru a preveni coroziunea, necontinand nici un fel de substanta solida.

Trebuie sa mai stiti ca folosirea acestu produs nu va duce nici la pierdea garantiei pentruc ca este sustinut de asigurarea de raspundere civila a produselor Polytron.

Veti constata o cresterea a turatiei la partea superioara, dar si o reducere semnificativa a consumului de ulei.

4. Tratament de motor cu AFMT+ Prolong, 236 ml

Click pentru mai multe detalii

Un alt produs care mi-a atras atentia este acesta. El vine echipat cu o tehnologie unica sub brevet international. Veti vedea ca uzura va fi redusa cu pana la 78% daca veti apela la un astfel de produs. Nu va veti mai confrunta cu piese afectate de uzura.

Veti constata ca acest produs va reduce si chiar elimina formarea spanului, fiind foarte indicat pentru masina voastra. Costurile de intretinere ale motorului vor fi si ele reduse daca va veti decide sa apelati la acest produs.

Asigurarea etansietatii si protectiei, redand compresia optima reprezinta un alt motiv pnetru care veti putea alege acest ulei de motor. Imediat ce veti folosi un astfel de produs, veti observa ca motorul va da o senzatie de usor si rapid din pucntu lde vedere al acceleratiei.

Cresterea cursiva in RPM va fi favorizata de acest produs si veti vedea ca aveti face o alegere foarte buna daca va veti decide sa optati pentru acesta. Optand pentru acest produs, veti vedea ca motorul va fi mutl mai silentios, acesta functionand intr-un mod optim, pe care il veti aprecia extrem de mult.

Motorul va avea si o reactie mai prompta, iar eliminarea punctului mort al acceleratiei se va face in proportie de 95%. Autoturismul va porni mai rapid chiar si la rece.

Zgomotul produs de turbo la pornire in timpul functionarii va fi si el diminuat daca va veti decide sa apelati la acest produs.

Veti vedea ca el isi va face treaba foarte bine si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la faptul ca motorul nu va fi protejat.

5. Solutie “Motor Protect” Liqui Moly, 500 ml

Click pentru mai multe detalii

M-am gandit sa va prezint si acest produs din pricina faptului ca pretul sau este mai accesibil, iar functiile vor fi si ele destul de numeroase.

Acest produs este un aditiv sintetic, fiind solubil in ulei. El are niste componente active de suprafata, fiind rezistent la niste presiuni ridicate.

Veti constata ca si acest produs va reduce destul de mult uzura si frecarea. De asemenea, el va contribui intr-un mod eficient la reducerea consumului de combustibil si de ulei. Veti mai vedea ca acesta va stabili si o putere optima, precum si o functionare lina a motorului.

Optand pentru un astfel de aditiv de motor, veti vedea ca el va fi compatibil cu catalizatoarele catalitice, dar si cu sistemele turbo. De asemenea, acest produs va fi economic datorita efectului sau indelungat.

Acest produs este indicat atat pentru motoarele pe motorina, cat si pe cele pe benzina.

Nu este indicat sa folositi acest produs la motocicletele cu ambreaj umed. Acest aditiv este suficient pentru 5l de ulei de motor, facandu-si foarte bine treaba. Veti constata ca veti reusi sa reduceti volumul de ulei specific cu 500 ml.

Acest produs se va adauga in timpul sau la scurta vreme dupa schimbul de ulei. El este compatibil cu toate uleiurile de motor atat sintetice, cat si minerale existente pe piata, de aceea daca veti alege un astfel de produs, veti vedea ca veti face o alegere foarte buna pe care o veti aprecia mult.

El isi va face foarte bine treaba si il veti aprecia extrem de mult.

Cum sa alegi cel mai bun aditiv de motor

Este un lucru foarte cunoscut ca acest aditiv de motor reprezinta o componenta foarte importanta pentru o buna functionare a motorului vostru. De asemenea, acest aditiv este foarte util pentru masina voastra datorita faptului ca parametrii uleiului de motor vor fi imbunatatiti.

Nu ar trebui sa omiteti un astfel de produs, el fiind indicat pentru voi. Alegand un produs din acest top, veti constata ca va veti putea bucura de niste produse caliutative care vor veni in intampinarea nevoilor voastre.

Toate produsele prezentate aici vor fi prefecte pentru voi.

Va trebui sa stiti foarte bine tipul de ulei de motor de care aveti nevoie pentru masina voastra. In cazul uleiurilor de motor conventionale, sintetice si semi-sintetice, acestea vor avea in componenta lor elemente care vor imbunatati vascozitatea chiar si la temperaturi mai scazute.

De asemenea, acestea nu vor necesita adaugarea unui aditiv pentru a fucntiona in cele mai bune conditii. Mecanicul va fi cel mai in masura sa-ti recomande un ulei cat mai eficient, astfel incat sa te bucuri de o viata cat mai lunga a motorului tau.

Va trebui sa tineti cont si de functiile aditivilor. Aceste functii sunt cele care ar trebui sa va intereseze, astfel incat sa va puteti bucura de o eficienta sporita a acestora. Veti constata ca exista mai multe tipuri de aditivi.

Va trebui sa stabiliti care produs este necesar masinii voastre, astfel incat sa puteti face cea mai buna alegere. Veti vedea ca veti putea gasi in astfel de produse niste aditivi anti uzura. Acesta vor actiona pentru a proteja o parte a motorului masinii.

De asemenea, astfel de aditivi vor contribui la o protectie sporita a peretilor cilindrilor, dar si a camelelor sau a pistoanelor.

Aditivii vor reusi sa formeze un strat protector pe suprafata acestor componente, astfel incat frictiunea va fi prevenita. Nu vor mai exista astfel probleme atunci cand doua suprafete metalice vor intra on contact si cu sigruanta va veti putea bucura de o eficienta sporita a acestor produse.

Ar fi indicat sa alegeti niste produse care au in componenta lor si antioxidanti. Acesti antioxidanti vor preveni deteriorarea motorului, incetinind si chiar blocand acest proces. Motorul vostru va fi mai curat si va avea o viata prelungita, daca veti alege un produs ce are in componenta sa acesti antioxidanti.

Aceste produse mai contin si inhibatori de rugina, lucru ce va permite formarea unui film protector la suprafata pieselor. Nu veti mai avea astfel probleme cu umezela, iar riscul de ruginire va fi diminuat, daca nu chiar eliminat.

Piesele voastre vor fi protejate daca va veti decide sa apelati la niste aditivi de motor. Tinand cont de toate aceste lucruri, cu siguranta veti putea lua o decizie foarte buna si veti putea alege fara probleme un produs care sa va ofere calitatea dorita.

Alegand un produs de calitate, motorul vostru va avea o viata mai lunga si veti aprecia extrem de mult acest lucru.

Tot ce va va ramane sa mai faceti, va fi sa identificati care sunt cele mai avantajoase oferte de pe piata, astfel incat sa luati cea mai buna decizie in alegerea produsului perfect.

Concluzie

Sper ca v-am ajutat in alegerea celui mai bun aditiv de motor. Acest produs va veni in intampinarea nevoilor voastre si va contribui la o buna functionare a motorului masinii. Am realizat acest top tinand cont de experientele mele, dar si de numeroasele pareri pe care profesionistii le-au subliniat cu privire la aceste produse.

Veti vedea ca indiferent de alegerea voastra, veti reusi sa va bucurati de un produs de o calitate foarte buna pe care il veti aprecia foarte mult.

Indiferent de aditivul de motor pe care il veti alege din acest top, veti constata ca alegerea voastra va fi una foarte buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply