Cel mai bun aparat de vidat 2020

Laica VT3113


FoodSaver


Gorenje VS120E

Vezi Detalii
Vezi Detalii
Vezi Detalii

Dintr-o bucătărie complet și corect utilată nu ar trebui să lipsească cel mai bun aparat de vidat. Acesta reprezintă un dispozitiv util care oferă garanţia păstrării în mod corespunzător a fel de fel de alimente uşor perisabile.

Cu siguranță, dupa ce veți alege să folosiți pentru prima dată un aparat de vidat, nu vă veți mai dori să renuntați la el. Igiena alimentară este un domeniu important, chiar definitoriu pentru sănătatea fiecărui individ în parte și totusi despre aceasta nu se cunosc foarte multe lucruri. Un pas important al igienei alimentare este reprezentat de achiziționarea celui mai bun aparat de vidat.

Deşi sunt foarte importante, aparatele de vidat nu sunt foarte cunoscute şi folosite, mai ales în ţara noastră.

Având în vedere acest lucru, ne dorim să vă aducem în atenție aceste mici dipozitive care nu cer o investiție materială importantă și care vor putea deveni un element central al bucătăriei pe care îl veti folosi foarte des atunci când cumparați alimente perisabile sau gătiți fel de fel de preparate pe care doriți să le păstrați în mod sănatos pentru cât mai mult timp.

1. Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional

Click pentru mai multe detalii

Pentru persoanele care își doresc doar ceea ce este mai bun și pentru asta sunt dispuse să ofere sume de bani ceva mai importante, recomandăm aparatul de vidare propus de firma Laica. Acest model este unul profesional care poate să fie folosit în orice situație în care se doresc rezultate rapide şi de o calitate uimitoare.

Prețul este unul ceva mai mare, în schimb, investiția este una care se merită din plin.

Cautând ceea ce este mai bun, nu aveţi cum să treceți nepăsători peste produsul celor de la Laica. Acest model este unul complet, complex, evoluat și chiar inteligent, aşa că merita atenția voastră, reusind să raspundă tuturor cerințelor din domeniu.

Merită menționat că acest produs este unul care poate să ofere rezultate mulțumitoare atât în bucătăriile mici, cât şi în unele magazine foarte mari. De asemenea, produsul este unul cu o sumedenie de funcții speciale, care pot să fie accesate prin simpla apăsare a unui buton. Spre exemplu, foarte utilă si simplu de folosit este funcția de marinare.

Produsul este unul electric, vine la pachet cu o sumedenie de accesorii utile, astfel încât este numai bun de utilizat din primele clipe de la achiziționare.

2. Aparat de vidat Laica VT3113

Click pentru mai multe detalii

Un alt aparat de vidat semnat Laica este cel pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează. De această dată, suntem în faţa unui produs ceva mai avantajos din punct de vedere economic care se potriveşte perfect cu cerințele din orice bucătărie.

Acest model este unul, care deși se doreşte simplu, reuşeşte să fie cât se poate de ingenios, dând dovadă de intuiție și inteligență.

Atunci când căutați un aparat de vidat, nu ar trebui să vă multumiți cu puțin și asta pentru că eficiență maximă gasiți chiar și la prețuri foarte avantajoase, așa cum este în cazul produsului prezentat chiar acum.

Modelul expus de Laica este unul eficient, rapid şi puternic, care o să vă fie pe plac. Dispune de o capacitate de vidare de 12 litri/minut și de funcții speciale pe care le veți folosi des. Acest aparat este unul electric, complet automat, pregătit să răspundă cerințelor voastre, făcând posibilă păstrarea alimentelor gustoase și, mai presus de toate, foarte sănătoase, pentru cât mai mult timp.

3. Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01

Click pentru mai multe detalii

Un aparat de vidat ce merită din plin atenția voastră este cel pe care îl oferă firma FoodSaver. Acest model este unul foarte prietenos prin aspect, funcții, eficiență și chiar și prin prețul care se va dovedi unul avantajos.

Daca v-am atras atenția, atunci ar fi momentul să aflați mai multe detalii despre produsul care merită un loc in bucătăria voastră. Aparatul de vidat pus la dispoziție de firma FoodSaver este un model care nu poate să fie considerat clasic, banal sau “la fel” şi asta pentru că este dominat de o notă de ingeniozitate şi foarte multş eleganţă şi bun gust.

Acest model este unul care oferă atât vidare uscată cât și umedă, deținand furtun de vidare inclus.

De asemenea, pentru o utilizare cât mai simplă si curată, deţine şi tavă de picurare care colectează excesul de lichide și permite curațarea lor în mod facil. Ceea ce este, de asemenea, foarte important este faptul că aparatul de vidat prezentat este unul care oferă 5 ani garanţie, ceea ce înseamnă că utilizatorii se vor bucura de una dintre cele mai bune investiții.

4. Aparat de vidat FoodSaver FFS001X-01

Click pentru mai multe detalii

Unul dintre cele mai ieftine aparate de vidat de calitate, existente în acest moment pe piața de specialitate, este oferit de firma FoodSaver. Acest model este unul foarte des achiziționat, lăudat de utilizatori, ceea ce înseamnă că merită un loc și printre sugestiile noastre.

Firma FoodSaver este cea care propune achiziționarea unui aparat de vidat, simplu dar bun. Acest model este unul care îmbină simplitatea cu inovația si eleganța, transformându-se într-o alegere foarte folositoare, prietenoasă prin aspect și prin funcțiile sale.

Produsul propune atât vidarea preparatelor uscate cât și a celor lichide din fel de fel de caserole, deţinând un furtun de vidare. Tava de picurare este prezentă devenind mai mult decat utilă pentru colectarea și apoi eliminarea excesului de lichide.

Aparatul de vidat electric vine la pachet cu o serie de accesorii esenţiale și detine o garanţie impresionantă de 5 ani. Ce altceva v-ați putea dori, avand in vedere si prețul atat de avantajos al produsului.

5. Aparat de vidat Gorenje VS120E

Click pentru mai multe detalii

O firmă cat se poate apreciată de produse electrocasnice este Gorenje. Acest brand este unul care știe să ofere atât calitate la prețuri mai mult decât avantajoase, așa că merită să fie luat în seamă și atunci când se caută cel mai bun aparat de vidat.

Din acest punct de vedere, recomandăm achiziționarea modelului expus și asta pentru că este unul care poate să mulțumească cerințele și necesitațile de igiena alimentară din orice bucatarie.

Modelul de aparat de vidat prezentat de Gorenje este unul prietenos prin aspect și foarte util prin funcțiile sale. Acest produs este unul care deține o capacitate de vidare de 12 litri/oră, dovedindu-se rapid şi eficient.

În același timp, permite atât vidarea produselor solide, cât și a celor lichide și vă permite chiar și simpla lor sigilare atunci când nu se dorește și vidarea. Produsul este unul de calitate superioară care odată achiziționat va putea să fie folosit fară niciun fel de compromis pentru cât mai mult timp, investiția materială, dovedindu-se una cât se poate de mulțumitoare.

Și prin acest produs firma Gorenje demonstrează faptul că își respectă clienții și merită un loc în cât mai multe bucătării, oferind produse de calitate superioară, inovatoare şi ingenioase la prețuri mai mult decât avantajoase.

Caracteristicile celui mai bun aparat de vidat

Pentru că vă doriți ca o caracteristică esențială a oricarei alegeri făcute să fie calitatea, vă recomandam  să optaţi și pentru cel mai bun aparat de vidat. O astfel de alegere este una care își va face simțită prezenţa în orice bucătarie, de aceea nu trebuie să fie facută fară să se țină cont de căutarea şi găsirea calității în adevarata sa formă.

Achiziționarea celui mai bun aparat de vidat ar putea să se fac simplu, ținandu-se cont de caracteristicile pe care am ales sa vi le prezentăm în cele ce urmează:

  • Tipul –  în functie de dorințe, asteptări și preferințe personale, puteți opta pentru aparate de vidat cu clemă, cuvă sau duză retractibilă. Pentru uzul casnic, cele mai recomandate sunt aparatele de vidat cu clemă, pentru uzul in diverse magazine cel care dispune de cuvă și pentru bucatăriile în care se doreste atât vidarea produselor uscate cât și umede.  Bineînteles, din punct de vedere tehnic există o varietate de diferențe între produsele expuse, însă dacă sunteți o persoană care este în cautarea calitații în bucătaria proprie, puteți să renuntați la analiza foarte detaliată a acestora. Diferențele de preț nu sunt unele foarte importante, așa că alegerea se face ținandu-se cont de propriile preferințe și necesitați.
  • Capacitatea de vidare  – un element esențial al oricarui aparat de vidare care definește calitatea acestuia este reprezentat de capacitatea de vidare. Aceasta ar trebui să fie mai mare de 10 litri/minut, pentru a putea să ofere nu doar eficienţă, ci şi rapiditate. Pentru persoanele care gătesc mult, pentru bucătăriile ceva mai mari, sunt recomandate produsele cu o capacitate de vidare mai mare de 15 litri/minut.
  • Funcții – așa cum este normal, funcția esențială a unui aparat de vidat este reprezentată de vidarea alimentelor în formă clasică, adică, în pungi de plastic sau în caserole speciale. Ceea ce este ingenios este faptul că cele mai de calitate modele sunt cele care pot să ofere și funcţia de sigilare a alimentelor cu sau fără vidarea lor. Sunt produse speciale care deţin o sumedenie de alte funcţii, printre cele mai importante numărându-se cea de marinare a unor alimente și capacitatea de vidare pe mai multe trepte de viteză.
  • Accesorii – cele mai importante accesorii ale unui aparat de vidat sunt reprezentate de pungi. Acestea vin fie sub forma unei role, fie sub forma unui set de pungi de plastic. Modelele cele mai avantajoase sunt cele care oferă o rola de pungi de plastic și chiar un set de pungi de rezervă, astfel încat să vă ajungă pentru cât mai mult timp. Merită menționat că achiziționarea separată a acestor pungi este foarte ieftină, astfel încât, nu va reprezenta o problemă. Alte accesorii cât se poate de importante sunt reprezentate de cuțitul pentru tăierea pungilor care de cele mai multe ori este încorporat, furtunul de vidare pentru preparatele lichide și tava specială pentru eliminarea lichidelor și a altor reziduri.
  • Modul de alimentare – puteţi opta pentru aparate de vidat cu alimentare electrică, ce reprezinta o variantă cât se poate de simplu de folosit şi avantajoasă din punct de vedere economic pentru ca au un consum mic sau pentru modele pe baterii care sunt preferate de persoanele care nu își doresc să fie limitate de fire. Totuşi, atât specialiştii în domeniu cât și utilizatorii recomandă modelele cu alimentare electrică și asta pentru că oferă un randament mult superior celorlalte modele, iar acest lucru ar trebui să reprezinte cel mai important criteriu de diferenţiere.
 • Design – un alt aspect care poate sa devină important in alegerea celui mai bun aparat de vidat este reprezentat de design-ul acestuia. Desi mic, acest dispozitiv este unul care poate sa ocupe un loc important intr-o bucatarie, de aceea merita sa aiba un aspect cat mai placut. De cele mai multe ori, cele mai bune aparate de vidat sunt compacte, pot fi manipulate printr-o serie de butoane, unele dintre ele detin chiar si un mic display și nu cantatesc mai mult de 1 kg.

Concluzie

Există achiziții mici care ar putea să vă facă viaţa mult mai frumoasă, protejandu-vă sănatatea. O astfel de alegere este reprezentată de cel mai bun aparat de vidat. Cele mai interesante modele le-am prezentat ceva mai sus, astfel încat să vă trezim interesul spre o investiție mică dar cât se poate de utilă.

Pentru că vă doriti doar ceea ce este  mai bun pentru familia voastră, pentru că nu vă multumiți cu puțin, pentru că puneti accent pe sănatate și pe lucrurile care contează, suntem convinsi că veti alege să vă achizitionați în cel mai scurt timp, cel mai bun aparat de vidat.

Cu siguranța, alimentele pe care le consumați ar putea să fie păstrate în frigider pentru o anumita perioada de timp, în condiții bune și fără să folositi un aparat de vidat.

Şi totusi, de ce să vă multumiți cu puţin, de ce să nu profitați de noile apariții existente pe piață atunci când acestea pot să vă ofere un grad crescut de protectie sau o stare de bine superioară, fară să ceară investiţii materiale importante?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply