Cel mai bun carucior 3 in 1 din 2022

Atunci când un bebeluș vine pe lume, proaspeții părinți își doresc să aibă cel mai comod mijloc de transport pentru el, dar și unul foarte sigur în același timp. Imagineză-ți însă un lucru.

Deții în același loc tot de ce ai nevoie pentru a–l trece pe bebe din mașină în cărucior foarte ușor sau invers.  Cărucioarele 3 în 1 reprezintă în acest sens o excelentă alegere și pot să fie folosite până la vârsta de 3 ani.

Deci sunt și o investiție excelentă. Plimbările prin parc, cumpărăturile sau deplasările cu mașina nu au fost niciodată atât de ușoare.

Dar alegerea celui mai bun cărucior 3 în 1 poate reprezenta o alegere destul de dificilă, mai ales pentru cei care sunt la început de drum

Dacă ești deci în căutarea celui mai bun cărucior 3 în 1 trebuie să știi că trebuie să îți faci mai întâi puțin timp pentru a te informa cu privire la caracteristicile fiecărui produs.

Cel mai bine ar fi să aduni cât mai multe informații cu privire componentele sale, despre modul său de utilizare, dar și despre practicitatea sa înainte de a face o alegere.

Un mic top al celor mai bune cărucioare 3 în 1 cu cele mai bune cinci produse te va ajuta cu siguranță să vezi lucrurile mai clar.

1. Carucior Krausman 3 in  1 Combi

Click pentru mai multe detalii

Căruciorul Krausman 3 in 1 Combi Grey este cel mai elegant și cel mai polivalent cărucior, dar și cel mai ușor de utilizat, ideal pentru părinții dinamici.

Nu e deci de mirare faptul că se află pe primul loc în top și că este considerat de către părinți cel mai bun model de cărucior trei în unu.

Este un cărucior foarte practic, cu un design foarte modern și compact. Acest cărucior se înscrie în linia celor mai bune cărucioare 3 în 1 datorită funcționalității sale și ușurinței cu care se poate manevra.

Este adaptat oricărui tip de drum și asigură un confort fără pereche copilașului, pentru ca acesta să descopere în voie minunățiile naturii. Robustețea sa, dar și finisajele sale minunate fac din ele un veritabil must have.

Capotina acestui cărucior 3 în 1 Combi este realizată dintr-un material respirabil, rezistent la apă și la vânt, cu protecție solară.

Ţesătura este lavabilă, ceea ce înseamnă că se poate spăla fără probleme în mașina de spălat. Interiorul este realizat din bumbac, un lucru destul de greu de găsit la alte modele de cărucioare.

Suspensia spate reglabilă este cea care permite un confort aparte pentru bebeluș în timpul plimbărilor pe afară, acesta se poate bucura din plin de aer și de soare.

Landoul este prevăzut cu o salteluță cu centuri pentru un confort sporit și pentru mai multă siguranță. centurile de siguranță beneficiază de prindere în 5 puncte.

Un cărucior compus din trei părți ce vine atât ân întâmpinarea copilului oferindu-i un confort sporit cât și a părinților deoarece este un model practic, atât în ceea ce privește manevrabilitatea cât și sistemul de pliere.

2. Cărucior 3 în 1 Coccolle cu mâner reversibil

Click pentru mai multe detalii

Un model de prestigiu pentru cele mai frumoase plimbări, echipat și ideal pentru a asigura confortul și siguranța bebelușului.

Dispune de o centură de siguranță în trei puncte și de un sistem de ajustare pentru centură. Acest cărucior multifuncțional îmbină de minune stilul modern și elegant, cosmopolit, cu cele mai inovatoare tehnici și cu un cadru din aluminiu anodizat, extrem de rezistent.

Este cel mai bun cărucior 3 în 1 adaptat părinților mai sportivi și activi, robustețea sa garantând o rezistență în timp, indiferent de tipul de drum pe care îl frecventezi în mod regulat.

Culoarea sa este una foarte eleganta.

Pentru părinți acest cărucior este ideal deoarece este dotat cu un mâner reversibil, ajustabil pe înălțime. În plus, copertina și șezutul sunt și ele reglabile.

Frâna se poate acționa extrem de simplu grație mecanismului situat chiar pe mânerul căruciorului. Sistemul modular beneficiază de un coș de cumpărături destul de încăpător, plierea compactă favorizând economisirea de spațiu atât din casă cât și din mașină.

Bebelușul va beneficia de siguranță maximă grație centurii în trei puncte. Bara de protecție este detașabilă astfel încât copilul poate fi scos din cărucior foarte ușor.

Când se dorește transformarea acestui cărucior în landou se va extinde copertina și se va coborî spătarul, un element reglat deja în alte două poziții înclinate.

Scoica este prevăzută cu un mâner ceea ce înseamnă că face parte din gama  celor pentru copiii cu o greutate mai scăzută, de până la 10 kilograme.

Acest cărucior 3 în 1 are un avantaj deloc de neglijat: beneficiezi de funcționalitatea a trei produse pentru o sumă destul de redusă.

3. Cărucior nou născuți 3 în 1 Baby Care™ PRO YK

Click pentru mai multe detalii

Un cărucior 3 în 1 extrem de practic, recomandat pentru categoria de vârstă 0-36 luni. Este format din două piese: un landou transformabil în parte sport și o soică.

Cadrul beneficiază de adaptori. Modulul landou se transformă rapid, cu deosebită ușurință în modul sport. Modulul sport se recomandă începând cu vârsta de 6 luni. In cazul variantei sport, spătarul este reglabil în trei poziții.

Principalul avantaj al acestui cărucior nou născuți 3 în 1 este acela că se transformă rapid din modul sport cu husă pentru picioare.

Roțile din față sunt pivotante și sunt prevăzute cu husă pentru picioare. Este un avantaj care se manevrează ușor de oricine, cadrul se pliază rapid.

Cadrul este din aluminiu, ușor. Landoul, recomandat până la vârsta de 6 luni este ideal pentru sezonul rece fiind bine acoperit, copertina și husa acestuia fiind impermeabile.

Beneficiază de o salteluță moale la interior. Copilul poate fi pus în cărcuior cu fața spre părinte sau cu fața spre direcția de mers și beneficiază de un sistem de prindere în 3 puncte ceea se sporește stabilitatea.

Coșulețul este multifuncțional și se poate folosi atât atașat coșulețului cât și la mașină cu ajutorul centurilor de prindere ale acesteia.

Partea sport a căruciorului este recomandată de la 6 luni la 36 de luni și este prevăzută cu o husă pentru vremea rece.

Roțile acestui cărucior sunt duble, cu suspensii și realizate din silicon tratat. Plierea compactă economisește spațiul atât din casă cât și din mașină.

4. Sistem transformabil COCCOLLE Sereno – Carucior 3 in 1 oliv

Click pentru mai multe detalii

Acest nou cărucior modular Sereno beneficiază de culori moderne și finisaje deosebite. Cadrul din aluminiu al căruciorului este ușor și minimalist.

Coșul de cumpărături este încăpător și ușor accesibil. Un cărucior ideal pentru o familie tânără oferindu-i tot ce are nevoie. Un cărucior potrivit atât pentru plimbările zilnice cât și pentru drumurile mai lungi.

Coșulețul Sereno se poate monta cu ușurință pe cadrul metalic ceea ce înseamnă că ușurează enorm viața părinților aflați mereu în mișcare. Acest coșuleț vine la pachet cu husa de picioare.

Este un sistem transformabil ușor de pliat și extrem de compact. Se poate folosi de la 0 -36 de luni. Dispune de 3 poziții de reglare a înclinării spătarului, până la 180 de grade ajustarea aceasta putându-se realiza cu o singură mână. Grație cadrului realizat din aluminiu se reduce greutatea căruciorului.

Acest produs a fost conceput și dezvoltat integral la noi în țară. Căruciorul se poate achiziționa de viitorii părinți la pachet cu scoica Sereno care este livrată cu o husă de picioare.

Căruciorul beneficiază de șezut reversibil ceea ce înseamnă că bebelușul poate fi așezat cu fața la părinți sau cu fața spre direcția de mers.

Copertina de soare este reglabilă și dispune de protecție împotriva razelor de soare. Roțile din față sunt pivotante și blocabile pe direcția înainte. Toate cele patru roți ale căruciorului3 în 1 se pot monta/demonta cu ușurință ceea ce înseamnă că nu ocupă mult loc la depozitare.

Mânerul este îmbrăcat într-un material moale și plăcut la atingere și este reglabil pe șapte nivele de înălțime.

5. Cărucior nou născuți 2 in 1 Baby Care PRO FK 8600

Click pentru mai multe detalii

Căruciorul pentru nou născuțI 2 în 1 Baby Care este prevăzut cu un cadru metalic ceea ce îl face ușor de manevrat.

Acest cărucior se poate transforma rapid în cărucior sport grație basculării mânerului în poziție inversă, spătarul reglabil se ridică în trei trepte iar suportul pentru picioare se va coborî.

Grație mânerului reversibil copilul se poate așeza cu fața spre mamă sau cu fața spre direcția de mers, în funcție de preferințe.

Unul din avantajele acestui cărucior 2 în 1 este dat de faptul că beneficiază de un sistem de închidere tip umbrelă. In plus, este capabil să stea singur pe verticală.

Un avantaj enorm în special în momentele în care mama se întoarce de la plimbare cu bebelușul și trebuie să lase căruciorul pe balcon sau pe hol la uscat.

Căruciorul este prevăzut cu câte două roți în față și câte una în spate, cele din spate fiind prevăzute și cu frână de picior.

Roțile sunt dotate cu rulmenți și cu suspensii pe roțile din față dar și pe cele din spate ceea ce îi asigură bebelușului un transport și o plimbare comodă chiar dacă terenul este accidentat, cu denivelări.

De menționat este faptul că roțile sunt mari ceea ce presupune o mai mare mobilitate.

Acest cărucior este ideal pentru iarnă grație capotinei și nu numai. spre deosebire de alte modele de cărucioare, capotina acoperă căruciorul aproape în întregime ceea ce înseamnă o mai mare protecție împotriva vântului, frigului și ploii.

Prețul căruciorului este unul bun mai ales că se poate folosi încă de la 0 luni, spătarul putându-se rabata la 170 de grade și transportarea bebelușului în depină siguranță.

Cum să alegi cel mai bun cărucior 3 în 1?

Să alegi cel mai bun cărucior 3 în 1 nu este un lucru foarte ușor, deoarece modelele sunt foarte numeroase iar prețurile variază foarte mult, unele având preț dublu față de altele. Întâi și întâi, ar trebui să îți definești nevoile. Apoi,  mai există anumite criterii de care trebuie să ții cont.

Elementele componente ale unui cărucior 3 în 1. Un cărucior trei în unu trebuie să aibă un landou, un coș auto și un cărucior, deci trebuie să verifici dacă aceasta sunt toate prezente și până la ce vârstă se pot folosi.

Numărul de roți. Un cărucior 3 în unu cu roți, una în față și două în spate este mai ușor de manevrat dar nu este atât de stabil ca și cel cu patru roți.

Deci în acest caz, alegerea va trebui sa se facă în funcție de utilizarea sa, de viteza de transport și mai ales, de tipul de teren pe unde te vei plimba cu copilul.

Calitatea scaunului auto. Calitatea globala este un element primordial pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când investești într-un cărucior 3 în 1.

Dar pentru ca bebelușul să se simtă în siguranță și confortabil atunci când este plimbat cu mașina, calitatea scaunului auto este extrem de importantă și ea.

Materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate, interiorul de preferință din bumbac, designul să fie modern și scaunul ar trebui să se monteze ușor în mașină.

Ergonomia. Facilitatea de utilizare a unui cărucior trei în unu depinde în mod direct și de sistemul de pliere al căruciorului 3 în 1. Un model de calitate nu te va lăsa deci să te lupți cu el de fiecare dată când îl pliezi sau depliezi.

Dar și atunci când trebuie să îl așezi pe bebeluș în mașină. Unele cărucioare dispun chiar de un sistem de pliere dintr-o singură mișcare.

Iar o rapiditate în executare este extrem de importantă sau de bine venită atunci când este foarte frig iarna și când este foarte cald vara, adică când sunt temperaturi negative pentru sănătatea sa.

Cel mai bine ar fi să mizezi însă pe un model care să nu depășească 9 kilograme. Mai trebuie să ții cont și de popularitatea mărcii pe care vrei să o alegi sau de caracteristicile tehnice ale produsului.

Concluzie

Căruciorul 3 în 1 este cu alte cuvinte, o opțiune foarte interesantă, care prezintă numeroase avantaje. Cel mai bun cărucior 3 în 1 propune o mulțime de funcționalități și poate să evolueze în același timp cu bebelușul.

Este deja cunoscut faptul că producătorii de cărucioare 3 în 1 se bucură de o popularitate imensă în rândul părinților și viitorilor părinți. dacă și tu ești în căutare de astfel de model, ține cont de criteriile menționate mai sus și alege un model cu raport calitate/preț bun.

Pentru plimbări liniștite cărucioru 3 în 1 este perfect. Restul reprezintă doar bucurie și descoperire.

Deoarece nimic din ceea ce ușurează viața de mamă nu este de prisos, nu trebuie să excluzi varianta achiziționării unui cărucior 3 în 1.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply