Cel mai bun epilator in 2022

Este un fapt deplans de feministe din lumea intreaga dar care ramane adevarat cel putin pentru aceasta generatie daca nu si pentru urmatoare: toata lumea  isi doreste picioare frumoase, femeile cu par pe picioare sunt dizgratioase, iar cele cu par pe fata pot deja sa spuna adio oricarei relatii romantice.

Ca lucrurile sunt bine asa sau nu, este o dezbatere pentru un alt forum, ceea ce ne intereseaza pe moment este ca eliminarea parului nedorit nu mai este neaparat un proces extre de dureros. Exista aparate cu IPL care in cateva sedinte elimina aproximativ 75% din par, exista aparate de epliat care functioneaza si in dus, unde porii sunt deschisi la maxim si deci procesul este mult mai putin dureror, exista clasicele aparate de epilat cu masaj sau fara care elimina foarte mult din durerea asociata cu epilatul.

In continuare va prezentam o lista cu ceea ce consideram noi ca fiind cele mai bune epilatoare pentru fiecare tip de tehnologie si, implicit, pentru fiecare buzunar.

Va invitam sa mergeti insa chiar mai jos de tabel unde v-am pregatit cate o analiza detaliata a fiecarui produs, detaliind nu numai de ce am ales acel produs mai presus de oricare altul din categoria lui, dar si de ce o categorie de produse este superioara sau nu  altei categorii.

Epilator Philips Lumea IPL SC2008/11

Cel mai bun epilator

Click pentru mai multe detalii

Nu exista nici o indoiala ca viitorul epilatoarelor se bazeaza pe tehnologia IPL. Aceast tip de epilatoare emite un flash foarte puternic de lumina si caldura moderata care omoara radacina firului de par. Este cel mai putin dureros aparat de epilat de pe piata, dar este si cel mai scump.

Acest tip de epilator va permite sa va radeti pe picioare si apoi folositi aparatul pentru a elimina si radacinile. Dupa aproxiamtiv 4 sedinte o sa observati o reducere a paralui de aproximativ 75%, iar apoi veti continua sa folositi aparatul doar ocazional daca si cand observati o inmultire a numarului firelor de par.

Epilatorul Philips Lumea IPL SC2008/11 este cel mai bun din aceasta categorie in opinia noastra deoarece Philips a fost printre primii producatori care au utilizat aceasta tehnologie si au investit masiv in a o produce. De asemenea pretul lor este rezonabil, luand in considerare cat de noua este aceasta tehnologie.

Singura problema cu toate epilatoare IPL este ca nu functioneaza sau au un efect redus in cazul persoanelor cu par roscat sau par blond si piele extrem de alba.

De asemenea cele mai prevazatoare din utilizatoare ar putea sa cumpere un epilator classic deocamdata si sa mai lase sa treaca inca 5 ani pana cand ar hotara sa investeasca in aceasta tehnologie pentru a se asigura ca nu exista efecte secundare nocive.

Epilator Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry

Cel mai bun epilator

Click pentru mai multe detalii

Dupa cum spuneam, cei care sunt extrem de preocupati de siguranta s-ar putea sa fie dispusi sa astepte inca 5 ani pentru ca sistemele cu IPL sa aiba suficienta vechime pe piata incat orice posibile efecte secundare pe termen lung sa aiba timp sa se faca simtite.

Pentru voi exista epilatorul Braun Silk-epil 7 Skin Spa 7929 Wet & Dry. Ca nivel de tehnologie vorbim de acelasi sistem care exist ape piata de ani de zile, o serie de pensete miscandu-se foarte repede si smulgand fiecare fir de par. Dar in cazul de fata vorbim despre un sistem cu 40 de pensete, deci curata mult mai bine si mai repede in mai putin timp.

De asemenea acest sistem functioneaza atat pe pielea uscata cat si cea umeda. Avantajul este ca pentru multi oameni epilarea in dus este mult mai nedureroasa. Si in plus in aceasta oferta primiti si o perie pentru curatarea tenului dupa epilare.

Epilator Philips Satinelle HP6423/00

Cel mai bun epilator

Click pentru mai multe detalii

Daca doar doriti sa va schimbati epilatorul vechi cu unul nou dar nu vreti nici un fel de surprise sau nu doriti sa faceti o investitie prea mare, atunci cea mai buna varianta este Epilatorul Philips Satinelle HP6423/00.

Este clasicul epilator cu doar 20 de pensete.

Are totusi un avantaj interesant fata de epilatoarele mai vechi deoarece capul de pensete poate fi schimbat cu cap pentru ras. Asa ca in zilele in care este absolut imperative sa aveti picioarele fine dar parul este prea scurt pentru a fi curatat cu un epilator, sau doar in zilele in care pur si simplu nu aveti chef sa simtiti nici un fel de durere, puteti sa folositi capul de ras.

Epilator Rowenta IPL Derma Perfect

Cel mai bun epilator

Click pentru mai multe detalii

Primele 3 epilatoare despre care am vorbit deja reprezinta cele mai bune epilatoare de pe piata, primul pentru cei care nu au nici o problema financiara si au incredere in tehnologie, al doilea pentru cei care vor sa faca o afacere buna si sa obtina cel mai bun produs de pe piata, si al treilea pentru cei care au un buget restrans.

Este totusi un epilator care trebuie mentionat deoarece chiar are sansa sa fie sau sa devina cel mai bun de pe piata. Epilatorul Rowenta IPL Derma Perfect este un foarte interesant exemplu al felului in care tehnologia IPL preia piata.

Are un distantor automat care ajuta foarte mult la divizarea perfecta a portiunii care trebuie tratata.

In experienta noastra epilatorul Rowenta pare sa functioneze la fel de bine ca Philipsul de care am vorbit deja, dar cu Philipsul are o mai lunga istorie pe piata, noi l-am ales pe el ca fiind cel mai bun produs.

Epilator Philips SatinPerfect HP6581/00

Cel mai bun epilator

Click pentru mai multe detalii

Philips au si ei un epilator care functioneaza si pe umed si pe uscat dar care foloseste doar 32 de discuri fata de cele 40 folosite de Rowenta.

Totusi Epilatorul Philips SatinPerfect HP6581/00 trebuie mentionat aici deoarece vine cu un epilator secundar pentru zone intime, plus un cap de ras, si are si un atasament care lumineaza zona epilata astfel incat sa puteti observa cat mai bine procesul de epilare.

De asemenea trebuie mentionat faptul ca Philipsul este putin mai ieftin decat epilatorul Rowenta, si, pentru cineva care isi doreste cel mai bun aparat modern dar care este restrictionat de un buget foarte stramt, orice mica diferenta de pret poate sa reprezinte un beneficiu enorm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply