Cel mai bun feliator 2022

Atunci când preparați diverse rețete pentru o masă importantă realizaţi că nu doar gustul contează ci și aspectul. Având în vedere acest lucru, de mare ajutor pentru orice bucătarie poate să fie cel asigurat de cel mai bun feliator.

Acesta este un dispozitiv care din păcate, nu este cunoscut și folosit foarte mult, deși este unul foarte util care poate să ușureze în mod impresionant o sumedenie de activități din propria bucătarie.

Pentru că invesița materială cerută este una cât se poate de mică, vă recomandăm să aflați mai multe informații despre cel mai bun feliator si apoi să-l achiziționați, tranformând prepararea alimentelor într-o adevarată placere.

Sunt mici dispozitive care nu sunt esențiale pentru orice bucătarie dar care, acolo unde sunt prezente, devin adevărate vedete, asigurând activitatea într-un mod profesionist. Un astfel de dispozitiv este feliatorul și de aceea ne-am gândit să-i acordăm ceva mai multă atenția în cele ce urmează, cu intenţia de a-l transforma într-un produs ceva mai popular prin bucătariile românilor.

Acesta vă permite să feliați în mod cât mai fidel cu dorințele voastre preparate din carne, fructe, legume, pentru rezultate impresionante, atât din punct de vedere al gustului cât și al aspectului.

Vă prezentăm câteva modele de feliatoare printre care, cu siguranță, se găseşte şi cel pe care voi l-ați putea considera cel mai bun.

1. Feliator Bosch MAS9545M

Click pentru mai multe detalii

Bosch este una dintre firmele pe care orice persoană și le-ar dori cât mai prezente în locuința sa. Având în vedere acest lucru, vă aducem în atenție un feliator special, pus la dispoziție de acest brand.

Modelul expus este unul de o calitate superioară, care nu ar avea cum să lase indiferent nici chiar persoanele foarte pretențioase. Prețul este unul ceva mai mare, dar investița materială cerută este una care cu siguranța merită să fie facută.

Bosch propune un feliator electric ideal pentru o gamă foarte variată de alimente, așa că dacă-l veți cumpăra îl veți pune frecvent la treabă. Lamele sunt confecționate din inox și sunt zimțate, ceea ce garantează o feliere perfectă.

Produsul are un motor cu puterea de 140 W și este prevăzut cu sisteme de siguranță agile si abile. In același timp, menționăm că acest feliator este unul care propune tăierea alimentelor în felii a caror grosime poate varia de la 0 până la 15 mm.

Funcția turbo este prezentă, oferind un plus de eficiență și rapiditate atunci când este cazul. Așa cum probabil este de intuit, Bosch este firma care nici de această dată nu dezamagește, ceea ce înseamnă că oferta merită să fie analizată, comparată și apoi achiziționată.

2. Feliator Gorenje R506E

Click pentru mai multe detalii

Firma Gorenje este una cunoscută în întreaga lume pentru produsele de calitate pe care le oferă. Așa se face că și printre sugestiile noastre își face loc un feliator Gorenje care merită atenția voastră și care are un preț destul de avantajos, ceea ce se transformă  într-un motiv suplimentar pentru care să faceți o astfel de alegere.

Feliatorul Gorenje este un produs care poate cu usurință să vă impresioneze atunci cand îi este oferită ocazia. Avand în vedere acest lucru, vă propunem să aflați mai multe informații despre el.

Spre exemplu, considerăm util să ştiţi că motorul sau deține o putere de 160 W si că grosimea de tăiere poate să fie reglată după propriul plac între 0 şi 15 mm. De asemenea, funcțiile de protecție sunt prezente, astfel că nu detineți niciun motiv pentru care să nu faceți o altfel de alegere, chiar dacă sunteți persoane foarte pretențioase si vă doriți doar ceea ce este mai bun.

Aşa cum este de aşteptat, firma Gorenje nu dezamăgeşte nici de această dată, produsul său fiind unul dintre cele mai des achiziţionate şi asta pentru că deţine şi un raport calitate/preţ mai mult decât avantajos.

3. Feliator  universal de alimente Prodomus Powertec Kitchen SM2796N FM/PT

Click pentru mai multe detalii

Un feliator electric foarte prietenos este şi produsul pus la dispoziție de firma Prodomus Powertec Kitchen. Acest produs este unul care pe lângă faptul că ofera caliate la standarde înalte, are şi un preț cât se poate de avantajos, astfel incât merită atenţia tuturor celor care ştiu să se bucure de oferte avantajoase.

Pentru că dorim să vă oferim ceea ce este mai bun, nu avea cum să ignorăm acest feliator special şi asta pentru că este unul dintre cele mai puternice existente pe piaţă, în categoria sa de prețuri.

Avand în vedere acest lucru, feliatorul prezentat este unul bun pe o mulţime de alimente, de aceea este și considerat unul universal. Puterea motorului său este de 200 W, cuțitele sunt din inox şi prezintă zimți ce oferă precizie oricărei tăieri, grosimea de feliere poate să fie reglată între 0 si 15 mm, iar funcţiile de protecţie sunt, de asemenea, prezente.

Toate caracteristicile expuse sunt unele care atestă calitatea produsului, iar asta nu este tot; există o mulţime de alte beneficii pe care acest feliator le oferă și care merită să fie descoperite de fiecare utilizator în parte.

4. Feliator universal de alimente MIA Prodomus SM 2796N

Click pentru mai multe detalii

Tot din categoria feliatoarelor universale ieftine și bune face parte și următorul produs, așa că, suntem convinși că poate să vă caștige cu usurință increderea. Suntem în fața unui model simplu, dar in același timp foarte multumitor din punct de vedere funcțional, simplu și sigur de folosit,  care merită un loc în orice bucătărie ce se dorește utilată în mod eficient.

Un feliator universal trebuie să fie un produs care să ofere rezultate cat mai apropiate de cele mai exacte dorințe ale utilizatorului, având în vedere acest lucru, recomandăm acest model de-a dreptul surprinzător.

Produsul expus este unul care deține lame din inox și o putere de 150 W. De asemenea, merită menționat că permite o feliere simplă si rapidă cu grosime variabilă intre 0 si 12 mm. Sistemul anti-alunecare este prezent, devenind un element esențial de protecţie.

Uneori, cea mai bună formă de manifestare a calitații este simplitatea, iar acest lucru este dovedit de această dată de feliatorul universal al celor de la MIA Prodomus în care vă recomandăm să aveti incredere.

5. Feliator legume manual WonderEsque Spiralizer

Click pentru mai multe detalii

Un produs ceva mai special față de toate cele expuse anterior este feliatorul de legume manual sau spiralizatorul de legume. Dacă incă nu ați auzit de un astfel de produs, este momentul oportun să aflați mai multe informații și să il transformați în urmatoarea voastră achiziție și asta pentru că investiția cerută este una destul de avantajoasă iar beneficiile sunt dintre cele mai importante.

Acest produs este unul care, deși manual, este foatre simplu de folosit, ceea ce inseamnă că o să te cucerească de la prima utilizare. In aceași timp, devine un produs universal, bun la toate. Este ideal pentru persoanele care aleg sa mănance sănatos, variat şi, în același timp foarte gustos.

Feliatorul spiralizat prezentat este unul care transformă prepararea legumelor într-o adevarata artă care, spre bucura tuturor. Mai multe informații despre utilizarea sa sunt oferite în manualul special cu care vine în pachet.

Dispune de 3 lame din inox de diverse grosimi, este foarte sigur de folosit și vă poate permite să vă bucurati de o sumedenie de rețete care mai de care mai ingenioase.

Tot ce trebuie sa faceţi este să-i oferiți un loc în bucătăria voastră printr-o investiție cât se poate de mică.

Caracteristicile celui mai bun feliator

Dacă vreți să vă achiziționați cel mai bun feliator, atunci vă punem noi care sunt caracteristicile cele mai importante de care ar trebui să țineți cont. Doar asa veți putea să ajungeți in fața celei mai bune alegeri care să vă dovedească faptul că prezența unui feliator poate să devina indispensabilă unei bucătarii in care se gatește nu doar delicios ci și cat mai estetic:

  • Tipuri de feliatoare – în acest moment, pe piață, exista 3 tipuri de feliatoare care ar putea să vă intereseze.
    • Primul este cel manual, acesta este unul depăşit care nu ar mai trebui să facă parte dintre produsele preferate și utilizate de voi;
    • Cel de-al doilea tip este feliatorul electric convențional, produsul compact, prietenos prin aspect care merită atenţia celor care își doresc un ajutor în orice bucătărie;
   • Al treilea tip este cel electric industrial care este folosit în magazine, într-o alimentara sau poate în macelarii. Ceea ce menţionăm este faptul că sunt feliatoare electrice convenţionale foarte puternice care ar putea cu uşurinţă să se comporte aidoma produselor industriale, propunând-se la preţuri mult mai avantajoase şi devenind alegeri prietenoase.
  • Puterea – referindu-ne doar la feliatoarele electrice convenționale, putem spune că un element esenţial ce le asigură eficienţa este puterea de care dau dovadă. Din acest punct de vedere, vă recomandam produsele a căror putere depăşeşte valoarea de 100 W. Persoanele care își doresc doar rapiditate pot să opteze pentru modelele cu o putere de peste 150 W. Un produs industrial este cel al cărei putere depăşeşte valoarea de 500 W ajungând chiar şi până la cea de 1000 W.
  • Funcţii – cel mai bun feliator este cel care răspunde necesităților fiecăruia în parte. Având în vedere acest lucru, vă recomandam modelele care deţin cuțite confecționate din inox, a căror grosime de tăiere poate să fie manipulată în cel mai fin mod posibil, astfel încat să vă puteți indeplini orice dorință estetică chiar şi atunci cînd vine vorba de mâncare. Produsele de calitate superioară prezintă şi funcţia turbo, una dintre cele mai importante atunci când vă grabiți sau aveți mult de feliat.
  • Protecţie – este foarte important ca feliatorul ales să ofere un grad de protecţie ridicat. Din acest punct de vedere, recomăndăm produsele care deţin câteva funcţii speciale sau caracteristici tehnice ce permit manipularea lor fără niciun fel de grijă. Aceste proprietăţi ce oferă protecţie ar trebui să fie reprezentate cel puţin de acoperirea completă a cuţitului, picioruşele anti-alunecare și de funcţia de oprire automată, caracteristici simple, clare, care ar trebui să fie nelipsite produselor care se doresc cele mai bune.
 • Multifuncţionabilitate – cel mai bun feliator este acela care este util în cât mai multe situații, astfel orientați-vă spre modelele care propun rezultate eficiente, atât atunci când vine vorba despre felierea produselor din carne, cât și a altor tipuri de produse precum pâine, brânzeturi, fructe și legume. În acelaşi timp, un produs de calitate superioară este cel care funcționează nu doar pentru o ora ci pentru cat mai mult timp, în mod continuu, astfel încat să fie folositor şi atunci când vine vorba despre fielierea unor cantități importante de alimente.

Concluzie

Într-o bucatarie complet și corect utilată ar trebui sa se gasească  și cel mai bun feliator. Acesta vă permite să creați cele mai frumoase și, în același timp, gustoase aperitive, salate, deserturi, într-un mod rapid, simplu și ireprosabil.

Noi v-am oferit câteva sugestii de feliatoare care nu pot decât să le impresioneze chiar și pe cele mai pretențioase persoane, așa că țineţi cont de ele dacă vă doriți un ajutor abil și agil pentru bucătăriile voastre.

Felierea produselor din carne, a  branzeturilor, a legumelor sau fructelor, într-un mod cât mai profesional, cu ajutorul unui simplu cuțit, poate să reprezinte o reală provocare chiar și pentru cei mai îndamanatici bucatari.

Ei bine, pentru ca totul să devină mai simplu, rapid și eficient, vă recomandăm să faceți o investiție cât se poate de inteligentă și, în același timp, avantajoasă, și să vă achizitionați cel mai bun feliator.

Dispozitivele mici pot să fie cele care influențează în mod decisiv eficiența actului gastronomic chiar și atunci când vine vorba de un bucătar foarte experimentat, așa că utilați-vă bucătăria inteligent, ținând cont și de această dată, de detalii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply