Cele mai bune casti in-ear 2020

Skullcandy


Sony MDR-XB50APR


JBL T210

Vezi Detalii
Vezi Detalii
Vezi Detalii

În momentul în care avem în vedere achiziționarea unei perechi de căști, confortul oferit dar și calitatea sunetului trebuie să reprezinte cele mai importante caracteristici de care să ținem cont.

Poate părea destul de dificilă găsirea unui echilibru între design și calitatea sunetului, dificil, însă nu imposibil.

Căștile clasice au fost populare până nu demult când și-au făcut apariția pe piață căștile în ear. Acestea propun o mai bună izolare și se fixează mai bine în ureche.

Căștile in ear dispun de o mulțime de alte avantaje care le fac favorite în fața altor tipuri: sunt ușoare, se pot depozita mai ușor chiar și în cel mai mic buzunar și se pot folosi la orice dispozitiv.

Am ales cele mai bune cinci căști in ear folosind diferite considerații astfel încât pentru orice utilizator să se potrivească unul din produsele alese de noi.

1. Căşti audio In-ear Beats by Dr. Dre Tour 2.0, Negru

Click pentru mai multe detalii

Aceste căști audio sunt pefecte pentru persoanele care practică fitness în mod frecvent dearece sunt fără fir. Sunt compacte și usor de purtat, sunt concepute în așa fel încât să redea orice gen de muzică.

Utilizatorul va putea schimba cu ușurință între apeluri și melodiile preferate grație unui microfon încorporat pentru apeluri. Și pentru ca experiența audio necesită un design perfect, noile căști audio Beats by Dr.Dre au fost redefinite astfel încât să se potrivească oricui, indiferent de gusturi și preferinte.

Sunetul căștilor este puternic, fără să fie însă obositor.

Daca îți dorești să profiți din plin de muzică în timpul unei activități sportive, aceste căști vin cu numeroase avantaje, cu un design perfect adaptat exercițiilor fizice și cu performanțe sonore corecte.

Pe lângă designul modern, căștile propun performanțe sonore excelente, o conexiune fără fir, o utilizare simplă și o cutie pentru transport.

Reîncărcarea se face prin intermediul unui port micro USB standard. Autonomia este una apreciabilă, în jur de șase ore. După cum spuneam și mai sus, aceste căști sunt ideale pentru melomanii care vor să facă sport.

In ceea ce priveste aspectele negative, poate ar fi trebuit sa ofere o mai buna rezistență la apă. Prețul este în egală masură un inconvenient pentru un număr mare de persoane.

2. Căști audio in-ear, Skullcandy Ink’d, Microfon, Bluetooth, Royal Navy Royal

Click pentru mai multe detalii

Aceste căști audio in-ear sunt ultra-lejere și sobre. Căștile Skullcandy Ink’d sunt confortabile, concepute pentru a putea fi transportate peste tot fără probleme.

Nu se mișcă, rămân la locul lor. Această stabilitate este accentuată de calitatea și designul colarului care permite menținerea căștilor în urechi, acesta fixându-le mai bine în jurul gâtului pentru un confort sporit.

Grație tehnologiei Bluetooth, se poate conecta la căști absolut orice dispozitiv compatibil și utilizatorul poate profita oriunde de playlistul său preferat.

Căștile beneficiază de tehnologia Supreme Sound, capabilă să livreze un sunet de calitate, puternic precum și voci calde și naturale.  Comenzile intuitive oferă posibilitatea de a gestiona apelurile dar și de a controla muzica și volumul acesteia.

Căștile sunt reîncărcabile și oferă o autonomie de 8 ore. Aceste căști stereo folosesc cea mai nouă tehnologie pentru a reda sunetul într-un mod profesional.

Caștile vin cu un singur microfon inclus prin intermediul căruia utilizatorul poate prelua sau efectua apelurile vocale, poate schimba melodiile sau poate reda melodii sau să le oprească. Cablul plat rezistent din dotarea căștilor nu se încâlcește și oferă un design unic.

Mufa audio jack standard de 3.5mm se poate conecta la un număr ridicat de dispozitive. Cu ajutorul acestor căști utilizatorul va avea parte de  cea mai bună experiență muzicală, un accesoriu util și modern. Prețul este unul mai mult decat accesibil pentru oricine,

Skullcandy Ink’d reprezintă mai mult decât o pereche de căști cu stil.

Un model reinventat pentru fanii adevărați. Cele două bud-uri din silicon garantează o fixare perfectă.

3. Căști audio In-ear Sennheiser CX 300-II, Negru

Click pentru mai multe detalii

Aceste căști au fost concepute pentru persoanele care simt nevoia unui upgrade de la căștile ce vin de obicei la pachet cu diverse dispozitive gen smartphone.

Acestea, de cele mai multe ori, nu oferă cel mai bun sunet. Una din căștile cu un output bun, ideale pentru utilizarea de zi cu zi sunt căștile Sennheiser CX 300. Aceste căști au fost special create pentru utilizatorii în mișcare, reproduc bine frecvențele joase.

Căștile sunt prevăzute cu adaptoare de trei mărimi – S/M/L – ceea ce asigură o fixare intra-aurală mai mult decât perfectă, confortabilă dar și o atenuare perfectă a zgomotelor din jur.

Modelul de față se poate folosi cu mai multe dispozitive precum MP3, iPod, iPhone, CD Player sau sisteme de joc portabile.

Aceste căști sunt foarte bine construite si sunt prevăzute cu un cablu asimetric și un săculeț de protecție. Micro-difuzoarele sunt cele care reproduc excelent frecvențele mai joase și prezintă o adaptabiitate cu utilitate multimedia pentru aproape orice sursă de semnal. Includ o mufă jack de 3,5mm, au un cablu de 1.2mm și nu includ microfon.

Muzica preferată a utilizatorului se va auzi excelent deoarece căștile vin cu o sensibilitate mare, de 113dB ceea ce înseamnă că vor reuși să atenueze foarte bine orice zgomot ambiental.

Un model de căști ce beneficiază de o construcție demnă de niște căști de top. Vei fi cu siguranță impresionat de calitatea și calitatea sunetului, de confortul oferit și de designul inovator ceea ce fac din aceste căști cea mai inspirată alegere cu putință.

4. Căști audio in-ear Sony MDR-XB50APR, Control Telefon, Extra Bass, Roșu

Click pentru mai multe detalii

Ești o persoană activă căreia îi place să facă mișcare?

Antrenamentul tău s-a transformat dintr-un hobby de agrement într-un veritabil mod de viață și ai nevoie de căștile potrivite menite să țină pasul cu ritmul tău.

Aceste model cu un sound puternic sunt special concepute pentru a sta fixe în ureche și pentru a-ți oferi energia necesară cu cele mai motivante playlist-uri.

Castile audio Sony dispun de drivere de 12mm pentru a oferi un sunet puternic și echilibrat totodată și beneficiază de un design ușor pentru o portabiliatte sporită.

Căștile beneficiaza de X Bass pentru un sunet profund și de control și microfon pe fir pentru a putea prelua apeluri fără a vă folosi mâinile. Cu alte cuvinte, vei vea parte de audiție de calitate, doar pentru tine, oriunde te-ai afla grație căștilor Sony.

Grație pierderilor foarte mici de semnal prin fir și conectorului Jack de 3.5mm acum te poți bucura de muzica ta preferată direct de pe terminalul tău la cea mai bună calitate. Dotate cu microfon, căstile Sony îi oferă utilizatorului și posibilitatea de a iniția/primi apeluri.

Castile audio Sony au difuzoare de neodim de 12 mm pentru redarea sunetului într-un mod dinamic și echilibrat totodată și o frecvență curpinsă între 8 Hz si 22 Hz. Elementele intraauriculare sunt deosebit de comode și asigură o fixare precisă, fiind concepute din silicon.

Microfonul încorporat ușurează realizarea convorbirilor telefonice, iar butonul de comandă incorporat permite trecerea rapidă de la muzică la apeluri cu o singură apăsare.

Căștile se potrivesc perfect formei urechilor și sunt extreme de confortabile, elementele intraauriculare fiind create din silicon.

Căștile redau sunetele intr-un mod foarte clar, pentru ca utilizatorul să se poată bucura de muzica favorită oriunde s-ar afla.  Căștile pot fi conectate la o gamă largă de dispozitive.

Acestea sunt extrem de ușoare, pentru ca utilizatorul să beneficieze de o mobilitate desăvârșită iar designul este unul modern și minimalist. Căștile audio in ear de la Sony reprezintă accesoriul perfect pentru iubitorii de muzică.

5. Casti audio in-ear cu microfon JBL T210, Black

Click pentru mai multe detalii

Dacă îți dorești un sunet impresionant și precis, aceste căști audio in-ear reprezintă alegerea perfectă. Aceste căști oferă același sunet JBL cu care fanii producătorului sunt obișnuiți deja, un bas puternic și profund.

Muzica se poate controla cu ușurință. Microfonul este cel care ajută utilizatorul să preia apelurile vocale. Cablul este plat și durabil.

Caștile JBL sunt ușoare, compacte și confortabile, sub o carcasă cu un finisaj metalic se află o pereche de difuzoare de 8,7mm ce reușesc să scoată un bass serios, care reproduce puternicul JBL Pure Bass, un sunet experimentat de obicei în sălile de concert,  în arene sau în studiourile de înregistrare din lumea întreagă.

Un singur buton îi permite utilizatorului să controleze total redarea muzicii dar și preluarea apelurilor vocale prin intermediul unui microfon încorporat ceea ce face ca aceste căști să fie partenerul de drum oricărui pasionat de muzică de calitate.

Aceste căști sunt ușoare, confortabile și compacte. Sub o carcasă finisată metalic, o pereche de drivere 8.7mm scot un bass serios, capabil să reproducă puternicul JBL Pure Bass,  un sunetul pe care l-ați experimentat doar în sălile de concert, arene și studiouri de înregistrare din întreaga lume.

Acestea sunt căștile de care oricine avea nevoie în alergările din timpul săptămânii. Nu se face niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea sunetului oferit.

Totuși, se recomandă alături de smartphone-urile mai pretențioase, pentru o audiție excelentă. Un sunet de calitate chiar si atunci cand te afli în miscare, iată ce brandul JBL știe să facă foarte bine.

Cum să alegi cele mai bune căști in ear

Căștile rămân încă în topul preferințelor unui număr mare de persoane, fiind extrem de apreciate de melomani în special. În ziua de azi toată lumea deține o pereche de căști in ear, majoritatea telefoanelor inteligente vin la cutie cu o pereche de căști.

Însă nu este totdeauna ușor să alegem căștile in ear potrivite dat fiind numărul mare de modele existente deja pe piață. Față de căștile audio clasice care ofereau un sunet de proastă calitate, căștile in ear dispun de avantajul de a avea o durată de viață mai lungă.

Căștile in ear au avantajul de a-l ajuta pe utilizator să profite din plin de sunet, de mai aproape.

Rezultă o mai bună izolare. Absolut toate modelele de căști in ear beneficiază de o căptușeală din silicon detașabilă care acoperă difuzorul propriu-zis.

Cu fir sau fără fir? Cu alte cuvinte, convenționale sau wireless?

Unul din principalele aspecte pentru care sunt criticate căștile in ear este lungimea mult prea limitată a firului până la mufa jack și faptul că firele se încurcă mereu între ele ceea ce are drept rezultat ruperea unei căști sau deteriorarea firului intern.

Specialiștii recomandă să mizăm pe varianta fără fir. Ambele folosesc tehnologia bluetooth pentru transmisie.

Cu sau fără microfon. Pentru o pereche de căști cu microfon inclus va trebui să scoți ceva mai mulți bani din buzunar însă această decizie va fi luată în funcție de cât de utilă este această funcție pentru tine.

De exemplu, dacă folosești căștile pentru a asculta muzica de pe un dispozitiv nu ai nevoie de un microfon.

Dacă asculți muzica de pe un telefon inteligent ai cu siguranță deja o pereche de căști compatibile. După ce se vor defecta dintr-un motiv sau altul te vei gândi cu siguranță la o pereche de căști in ear cu microfon dintr-un motiv cât se poate de simplu: primești apelurile în timp ce asculți muzică și vei putea răspunde imediat.

Mărimea jack poate fi de 2.5 mm sau 3.5mm în cazul căștilor cu fir. Dacă deții un dispozitiv mai vechi acest aspect este important deoarece mufa de conexiune nu are mufa clasică, de 3,55 mm ci este mai mică. Oricum majoritatea căștilor in ear de pe piață vin cu un jack de 3.5mm.

Calitatea sunetului. Ideal ar fi să beneficiezi de funcția suplimentară Bass. Astfel de căști se găsesc rar la prețuri mici, sunt destul de scumpe datorită faptului că intensitatea acustică și experiența auditivă sunt de neegalat. Astfel de modele merită din plin orice bănuț.

Prețurile căștilor in ear variază de la un model la altul și de la un brand la altul. Dacă ești convins de faptul că nu vei reuși să ai grijă de astfel de căști te sfătuim să nu investești prea mult într-o pereche de căști in ear.

Dacă ești genul de persoană care pune accentul pe tehnologie și preferi să beneficiezi de bluetooth și microfon costurile vor fi mai mari sau moderate, tu ești cel care își va doza bugetul.

Dacă vei ține cont de toți acești parametri vei găsi fără îndoială cele mai bune căști in ear în funcție de gusturile și preferințele tale.

Concluzie

În cazul căștilor in ear varietatea este literă de lege, însă acest detaliu este unul normal deoarece aceste accesorii audio se por folosi în circumstanțe variate.

Fie în timpul alergării de dimineață sau de seară, fie acasă, la muncă sau în studio, căștile reprezintă în ziua de azi un accesoriu indispensabil pe care trebuie să îl alegem cu grijă.

Ținând cont de parametrii prezentați ulterior nu vă rămâne decât să vă îndreptați spre modelul de căști in ear preferat și să puneți mare preț pe confort, pe rezistența produsului și pe calitatea sunetului.

Aceste criterii sunt cele care garantează, de cele mai multe ori o alegere și o achiziție corectă.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply