Cele mai bune geluri UV 2022

Manichiura unei femei are o importanţă majoră în creionarea portretului ei fizic. Mâna unei femei poate  transmite foarte multe mesaje, este o carte de vizită a personalității ei, chiar dacă nu toate persoanele de sex feminin sunt conștiente de acest lucru.

Deși există și o categorie care nu acordă importanță acestui aspect, multe dintre femei aleg totuși să se îngrijească de propria persoană și, evident, de unghiile lor, apelând periodic la persoane specializate în domeniu care  le ajută să obțină acel aspect atât de plăcut al unghiilor proaspăt făcute.

În câteva zile însă, unghiile își pierd strălucirea din cauza apei, a utilizării produselor de curățare și a altor factori cu care interacționează.

Pentru cele mai exigente dintre doamne, există de câțiva ani soluția unghiilor stilizate cu ajutorul gelurilor UV, produse care conferă unghiilor acea strălucire, pe care de multe ori nici natural nu o avem.

Aceste geluri UV îmbracă suprafața unghiei în orice culoare, și cu ajutorul unui strat de protecție superior, reușește să păstreze pigmentul intact timp de 4 – 5 săptămâni, în funcție de cât de repede crește unghia naturală.

Chiar și momentele de așteptare pentru uscarea ojei sunt doar o amintire, pentru ca aceste geluri se usucă într-un timp foarte scurt, în lampa UV, astfel încât la final, nu mai există pericolul de a se șterge oja de pe unghii pentru că nu era bine uscată.

Din nenumăratele branduri care distribuie geluri UV, am ales câteva exemple și, nu întâmplător, ci chiar pe cele mai bune, astfel încât să evidențiem o parte dintre cele mai importante caracteristici ale acestor geluri.

1. Gelurile UV color Miley

Click pentru mai multe detalii

Gelurile sunt grupate într-un pachet de 30 de bucăți, fiecare a câte 5 ml, foarte intens pigmentate cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație, care oferă o strălucire intensă unghiilor și au o putere de acoperire foarte mare.

Pachetul conține culori deosebite – atât nuanțe vii, atrăgătoare, precum și culori închise, sobre, dar și neutre sau pale: alb, negru, roz pal, fucsia, bleu, turcoise, verde, roșu etc.

Pachetul este ideal creării oricărui tip de manichiură, fie french-ul clasic pe care majoritatea femeilor îl adoră pentru aspectul îngrijit pe care îl conferă unghiilor, fie o manichiură cu modele elaborate demne de atras privirile, sau chiar o manichiură simplă și elegantă cu o culoare uni.

Timpul de uscare în lampa UV este de 2-3 minute și se recomandă să fie respectat pentru rezultate optime. Altfel, esxita riscul ca gelul să nu adere perfect pe unghie și să sară de pe aceasta, situație similară manichiurii clasice cu oja.

Gelurile au o viscozitate medie, pot fi aplicate cu ușurință atât pe unghia naturală cât și pe cele false și este suficient un singur strat de culoare, deoarece sunt foarte intense.

La final utilizatoarele acestor geluri vor fi cu siguranță mulțumite de rezultatul obținut, culorile fiind foarte rezistente, iar strălucirea pe care o obțin va fi păstrată pe unghii cel puțin 3-4 săptămâni.

Pachetul este foarte accesibil și ca preț, ceea ce înseamnă că se obţine un dublu câștig: o data pentru calitatea produselor și apoi prețul plătit.

2. Set 12 Geluri UV Color – Lila Rossa-Pure Colors Evo

Click pentru mai multe detalii

O altă colecție de culori intense și deosebit de rezistente sunt gelurile UV color – Lila Rossa-Pure Colors Evo. Setul cuprinde 12 nuanțe calde, de roz, lila, mov, turcoise, albastru, ș.a.m.d, culori foarte plăcute și atrăgătoare, fiecare a câte 5 ml.

Durabilitatea culorii va trece testul timpului, reușind să păstreze intensitatea și strălucirea aproximativ o lună de zile, dacă este respectat termenul de uscare de 2-3 minute.

Cu nuanțele oferite de pachetul Lila Rossa-Pure Colors Evo se vor putea realiza manichiuri deosebite, simple sau cu modele, în funcție de ce doreşte utilizatoarea sau clienta care alege să meargă la un salon de profil pentru un astfel de serviciu.

Și în cazul gelurilor Pure Colors Evo se poate recunoaște calitatea produsului și se va putea aprecia eficiența acestuia. Gelurile prezintă de asemenea o vâscozitate ideală pentru o singură aplicare, reușind în același timp să fie și foarte intense.

În plus, aceste geluri sunt și autonivelante, astfel încât, dacă sunteți obișnuită cu un pat al unghiei plin de denivelări, veți fi cu atât mai surprinsa de aspectul uniform al unghiei, de frumusețea mâinilor în ansamblu.

De asemenea, și în cazul gelurilor Lila Rossa-Pure Colors Evo, există avantajul de a putea aplica pasta atât pe o unghie naturală cât și pe  unghia falsa, fără vreo diferență de aspect pe oricare dintre ele.

Culorile din această paletă fac parte din gama pastel. Cu ajutorul acestora crandu-se unghii frumoase, cu aspect delicat, modele iubite de majoritatea femeilor.

3. Set 12 geluri UV neon (fluorescente) EVO Lila Rossa

Click pentru mai multe detalii

Pentru orice femeie care își dorește să iasă în evidență, pachetul de geluri fluorescente EVO Lila Rossa este ideal. Setul include 12 nuanțe neon ce nu vă vor lăsa o femeie să treacă neobservată nici măcar noaptea, într-un club plin de oameni.

Culorile aparțin gamei pastel, printre care se numără și roz pal, baby blue, vernil fucsia, orange, lila, albastru, etc. Aceste geluri se aplică atât pe unghia naturală cât și pe cea construită, au o putere foarte mare de acoperire și o intensitate mare, fiind necesar un singur strat pentru ca nuanța să iasă în evidență.

Timpul de uscare nu trebuie să fie mai mic de 2-3 minute pentru ca manichiura sa dureze timpul mediu de 3-4 săptămâni, aici fiind vorba strict de cât de rapid crește unghia și nu de posibilitatea scăderii intensității culorii. Strălucirea și culoarea se păstrează perfect pe toată perioada.

Cele 12 nuanțe fluorescente din paletă sunt foarte căutate, în special în timpul sezonului cald, când doamnele și domnișoarele vor să își pună în vedere bronzul sau pur și simplu să celebreze frumusețea verii prin culori vii.

Pentru doamnele sau domnișoarele care nu sunt suficient de îndrăznețe încât să poarte o astfel de culoare pe toată unghia, gelul poate fi aplicat și într-un model cu linii discrete, sau în pete controlate. Versatilitatea gelurilor permite ca acestea să fie purtate pe unghii indiferent de vârsta utilizatoarei.  

4. Gel Camuflaj sau Construcție Royal Femme  

Click pentru mai multe detalii

V-ați întrebat vreodată care este secretul acelor unghii perfecte care lucesc, în timp ce personal nu știți cum să vă ascundeți mâinile mai bine?

Răspunsul este gelul de camuflaj, produs care are avantajul de a acoperi orice imperfecțiune ar putea exista pe o unghie. Produsele Royal Femme se remarcă prin ingredientele de cea mai bună calitate pe care le conțin, evitând astfel acea senzație neplăcută de usturime pe care posibil ați simțit-o.

Gelul de construcție sau camuflaj are o nuanță de roz pal, nuanţă ce imită foarte bine culoarea unghiei naturale sănătoase, putând fi aplicat atât pe unghiile false cât și pe cele naturale, însă poate fi folosit și pe șablon, pentru alungirea unghiei naturale.

Ca și în cazul gelurilor enumerate mai sus, timpul de uscare este de 2-3 minute. Fiecare recipient conține 15 ml de gel, produs ce are o consistență vâscoasă și aderă perfect pe unghia naturală.

Dacă folosiți doar gelul camuflaj, fără un gel color deasupra, obțineți o manichiură simplă, curată și delicată.

De cele mai multe ori gelul de camuflaj este folosit pentru a crea manichiura french, tipul care se potrivește în orice context, indiferent de ținuta pe care o purtați, evenimentul la care participați sau personalitatea dumneavoastră.

5. Gel Luciu și Sigilare Exclusive Nails

Click pentru mai multe detalii

Indiferent de tipul de manichiură pe care îl alegeți, french, simplă, cu model, culoare uni, la final, pe unghii se aplică un gel de finish. Gelul Luciu și Sigilare Executive Nails are funcția de a sigila unghie, conferindu-i un luciu frumos, care durează 3-4 săptămâni sau în funcție de cât de repede vă crește unghia.

Gelul este transparent, și are consistența unei oje normale, iar timpul de uscare în lampa UV este de doar două minute, după care nu mai e nevoie ca unghia sa fie degresată cu acetonă.

Avantajul este ca gelul de luciu și sigilare poate fi folosit și pe o manichiură cu oja normală. Astfel, unghiile vor căpăta strălucire și vor dura un timp mai îndelungat. Sticluța conține 15 ml de gel care are rolul de a desăvârși o manichiură frumoasa.

Prețul este destul de atractiv, având în vedere cât durează a manichiură sigilată cu acest gel. Fără această notă de final, aspectul nu ar fi același, culoarea nu s-ar mai păstra un timp îndelungat pe unghii, iar fără acest luciu, farmecul unghiilor nu ar mai fi același.

În concluzie, pentru finalul manichiurii există gelul de stralucire și sigilare Executive Nails, care adaugă acea strălucire atât de apreciată la unghiile unei doamne.

Acest strat de sigilare asigură ca pigmentul de culoare va fi păstrat pe unghie un timp îndelungat, indiferent dacă se intra sau nu în contact cu produse chimice de curațare pentru menajul locuinței.

Cum să alegi cel mai bun gel UV?

Atunci când decideți să optați pentru o manichiură permanentă sau semipemanentă, trebuie să vă asigurați că produsele pe cale le veți folosi, sau salonul la care veți merge folosește produse de cea mai bună calitate. Dacă veți alege ieftin și rezultatul va fi unul ieftin. Produsele folosite trebuie să fie din igrediente sigure, să fie blânde cu pielea și să ofere un rezultat cât mai aproape de așteptări.

Timpi de uscare

În ceea ce priveşte produsele pe care le-am prezentat mai sus, am văzut că au un timp relativ scurt de uscare în lampa UV și că acest timp trebuie respectat pentru ca manichiura să arate cât mai frumos 3-4 săptămâni.

Culoarea gelurilor

Dacă sunteți o persoană căreia îi place să aibă unghii îngrijite în culori neutre sau, dimpotrivă, iubiţi nuanțele clasice, Gelul Camuflaj sau ConstrucțieRoyal Femme este exact ceea ce căutați, el putând fi aplicat simplu sau peste puțin alb pentru a crea stilul french, atât de îndrăgit în rândul femeilor.

Dacă sunteți o persoană căreia nu îi place să treacă neobservată, și adoră culorile tari, paleta de  12 nuanțe fluorescente EVO Lilla Rossa este exact ceea ce căutați.

Gelurile au o aderență perfectă pe unghia dumneavoastră, iar culorile au o intensitate foarte mare; aplicat pe toată unghia sau în modele cu linii discrete, gelurile fluorescente vă vor scoate din anonimat cu siguranță.

Dacă sunteți o persoană care adoră culorile, de orice nuanță ar fi ele, versatilă și mereu schimbătoare, setul de 30 de nuanțe de gel UV Color Miley vă asigură un stoc de multe culori, pe care le veți putea folosi în orice context, și în plus setul poate fi achiziționat la un preț mai mult decât avantajos.

Calitatea si siguranţa produselor utilizate

Gelurile prezentate mai sus au rolul de a vă atrage atenția asupra faptului că trebuie să folosiți produse de calitate, că trebuie să le respectați timpii de uscare, că meritați să folosiți ce este mai bun pentru un rezultat optim.

Deși unele păreri sunt contra unghiilor stilizate cu gel și uscate la lampa UV, produsele nu sunt atât de nocive pe cum s-ar crede atâta timp cât sunt respectate toate condițiile de mai sus.

Calitatea trebuie să primeze în absolut orice aspect și, mai mult decât atât, când vine vorba despre produse care vă ating pielea.

Concluzii

Dacă sunteți o femeie căreia îi place să se îngrijească, cu siguranță veți prețui foarte mult și aspectul unghiilor dumneavoastră, care poate trăda foarte mult din personalitatea pe care o aveţi. Nu degeaba se spune că mâinile sunt cea mai bună carte de vizită a unei persoane.

Este foarte important să aveți grijă de imagine, dar în același timp și de sănătate, alegând în orice situație tot ce este mai bun. Cu gelurile UV prezentate mai sus, aveți garanția ca unghiile dumneavoastră vor arăta perfect un timp îndelungat și, de asemenea, aveți garanția unor produse de o foarte bună calitate.

Așa că fie că sunteți mai îndrăzneață și vă place să aveți unghii viu colorate sau, dimpotrivă, sunteți o persoană clasică căreia îi plac culorile neutre, puteți alege dintre produsele prezentate în acest articol doar ceea ce vi se potrivește.

Rezultatul va fi unul foarte bun: timp de aproximativ o lună manichiura va arăta impecabil!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply