Cele mai bune televizoare LED in 2022

Intr-un univers in care granita dintre televizor, calculator si telefon devine din ce in ce mai incetosata, daca e sa ne uitam dupa cele mai bune televizoare LED de pe piata trebuie mai intai sa definim exact ce inseamna asta.

Pentu inceput trebuie sa punem o limita superioara in termen de cat suntem dispusi sa platim deoarece in acest domeniu, in mare, este foarte simplu sa aruncam maximum de bani pe care ni-i permite si putem fi sigur ca o sa obtinem ceva pe masura cheltuielilor. In al doilea rand trebuie sa readucem conceptul de televizor cu picioarele pe pamant, asa ca ne vom concentra doar pe functia de televizor, in sensul de claritatea imaginii, dimensiune, luminozitate si, foarte important fiabilitate.

Un televizor smart cu camera video care se conecteaza vocal direct la Skype sau Facebook este cu siguranta interesant insa si pretul va fi pe masura, iar acestea sunt functii pe care un laptop le va realiza la fel de usor.

Bineinteles daca unele functii SMART vin la pachet intr-un pret rezonabil nu le vom refuza si va vom atrage atentia asupra lor. In alte cuvinte, mai jos urmeaza o lista cu cele mai bune televizoare LED cu preturi si calitati rezonabile, si imediat dupa lista veti gasi analizele comprehensive care ne-au convins ca aceste televizoare merita intr-adevar sa fie in aceasta lista.

1. Televizor LED Toshiba, 80 cm, 32E2533DG

Televizor LED Toshiba

Click pentru mai multe detalii

In primul rand trebuie sa ne cerem scuze pentru ca vom pastra in titlu numarul de serie al televizorului, gen 32E2533DG, dar Toshiba, ca de altfel toti ceilalti producatori, au zeci de televizoare de 80 de centimetri, de generatie mai nou sau mai veche, si nu am reusi decat sa creem tot felul de confuzii daca nu am introduce si acest detaliu inca din titlu.

Prin urmare, prima noastra alegere este televizorul LED Toshiba, 80 cm, 32E2533DG. O diagonala de 80 de centimetri poate parea mica in zilele noastre insa trebuie sa ne amintim ca in urma ca mai putin de 10 ani, o diagonala de 80 de centimetri insemna un televizor imens.

De asemenea trebuie sa luam in considerare faptul ca acest televizor are o imagine extreme de clara, net superioara televizoarelor cu tub, si prin urmare calitatea detaliilor este incredibila. Este interesant de observat ca acest televizor vine cu port USB si port HDMI. Portul USB va permite sa vizionati orice film puteti gasi si downloada pe calculator, sau puteti sa priviti pozele din vacanta direct pe televizor, sau chiar puteti asculta muzica preferata.

Portul HDMI va permite sa transformati televizorul intr-un SMART TV foarte avansat daca il conectati la un Chrome Cast, astfel incat sa puteti privi orice continut de pe telefonul mobil pe televizor.

2. Televizor Smart LED LG, 106 cm, 42LF580V

Televizor Smart LED LG

Click pentru mai multe detalii

Daca va permiteti sa cheltuiti putin mai mult, in realitate aproape de doua ori mai mult decat Toshiba-ul de mai sus, puteti avea un televizor net superior care isi merita pe deplin pretul. Vorbim de televizorul Smart LED LG, 106 cm, 42LF580V.

Daca acum faceti trecerea de la un tub catodic la LED-uri, acesta este un televizor care o sa va socheze prin dimensiuni cat si prin calitatea imaginii. Pretul insa este pe masura si, dincolo de faptul ca are toate capacitatile Toshiba-ului, imagine este chiar mai precisa si curata, si LG-ul poate fi conectat la orice alt aparat SMART fara nici un fel de sistem secundar gen Chrome Cast.

Deci daca aveti un smartphone LG veti putea vedea pozele de pe el direct pe televizor foarte usor, si la fel veti putea conecta laptopul LG sau tableta LG direct la televizor.

3. Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200

Televizor LED Smart Samsung

Click pentru mai multe detalii

Daca o calitate a imaginii imbatabila si functii SMART sunt importante pentru dumneavoastra, dar totusi trebuie sa va incadrati intr-un buget rezonabil, aveti o singura posibilitate reala, si anume televizorul LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200.

Este adevarat ca acest televizor este mai mic decat LG-ul de mai devreme, dar Samsung s-a ridicat la nivelul la care este acum, un egal daca nu superior Apple, prin calitatea ecranelor produse de ei. Asa ca un televizor SMART Samsung pur si simplu nu se compara in termen de calitate a imaginii cu nimic din ce ati putea gasi in alta parte.

De asemenea, fiind vorba de un SMART TV, puteti sa conectati un USB stick cu orice filme, poze sau muzica doriti sa ascultati si sa priviti si televizorul il va putea citi cu usurinta.

4. Televizor LED VORTEX, 48 cm, LED-V19ZH8DC

Televizor LED VORTEX

Click pentru mai multe detalii

Pana acum ne-am concentrat preponderent pe calitatea imaginii si pe cel mai bun raport calitate pret, dar, neindoios, exista situatii in care bugetul pur si simplu nu permite sa alegem cel mai bun produs.

Prin urmare am cautat un cel mai bun produs la cel mai mic pret si consideram ca televizorul LED VORTEX, 48 cm, LED-V19ZH8DC, este cea mai buna solutie daca sunteti restrictionat de pret. Calitatea imaginii este net superioara altor televizoare din aceasta gama de pret, si cu siguranta este superioara televizoarelor cu tub catodic.

Totusi, trebuie remarcat faptul ca diagonala este relative mica, mai ales in comparatie cu televizoarele existente pe piata la ora actuala.

5. Televizor Smart LED Philips, 126 cm, 50PFH5300/88

Televizor Smart LED Philips

Click pentru mai multe detalii

Ultimul, dar cu siguranta nu in ultimul rand, avem un televizor pe care ne-am dori sa il poata avea toti cititorii nostri. Televizorul Smart LED Philips, 126 cm, 50PFH5300/88 este cu siguranta cel mai scump, dar si cel mai bun si cel mai mare televizor din lista noastra.

Exista sisteme cu diagonala mai mare de 26 de centimetri dar ezitam sa le numim televizoare in conditiile in care raportul dintre marimea ecranului si apropierea de el intr-o sufragerie de dimensiuni normale, este mai mare decat cea dintr-un cinematograf, iar pretul este cel putin fantasmagoric daca nu aveti minim un salariu de senator. Revenind insa al televizorul SMART LED Philips, trebuie sa accentuam faptul ca se poate conecta la internet, si apoi la orice smartphone ati avea.

De asemenea are o serie de tehnologii de imagine integrate care adapteaza televizorul la luminozitatea din camera ca si la calitatea si tipul filmului pe care il priviti pentru ca sa puteti privi orice film in conditii impecabile.

In concluzie, da, acest Philips este cel mai scump televizor din lista noastra, dar, asa cum va spuneam la inceput, daca aveti doar un pic de grija in selectia pe care o faceti, cu cat un televizor e mai scump, cu atat mai mult o sa isi merite banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply