Frigidere ieftine si bune

Frigiderul este unul dintre cele mai utile aparate casnice si este cu siguranta unul dintre achizitiile obligatorii pentru o casa noua sau pentru situatia in care cel anterior nu mai este functionabil. Combinele frigorifice de azi dispun de doua usi, separand congelatorul de frigider, racirea de inghetare, fapt ce este mult mai comod si practic pentru tine.

De asemenea, o data cu tehnologia inovatoare, majoritatea modelelor au un consum redus al energiei, situate in clasa A+ sau A++, fapt ce nu le va micsora capacitatea de racire si vor scadea cu pana la 24% din consumul obisnuit.

Diversitatea de pe piata este cu siguranta atat o incantare cat si o dificultate pentru cei care vor sa achizitioneze o noua combina frigorifica.

Daca te afli printre cautatorii acestui electrocasnic absolut necesar, iti prezentam mai jos cinci frigidere ieftine si bune, cu un raport pret- calitate satisfacator.

1. Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

1

Click pentru mai multe detalii

Ceea ce recomanda acest produs, in primul rand, eate raportul calitate- pret, fiind o combina frigorifica silentioasa, spatioasa si cu un design placut, la un pret accesibil.

Acest frigider iti ofera sansa de a te bucura de serviciile sale, insa cu un consum redus datorita clasei A+, ce ofera economie substantiala si consum optim de energie, cu 24% mai putin ca alte modele din clasa A.

O alta caracteristica ajutatoare sunt usile reversibile: aceasta combina frigorifica iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de spatiu sau dorinta, astfel, usile se pot deschide la dreapta sau la stanga frigiderului.

Clasa de energie: A, termostat reglabil, volumul congelatorului este de 87l, iar al frigiderului este de 204l, cu un total net de 291 l. Interiorul sau este spatios, datorita rafturilor ajustabile, ce permit o folosire a spatiului eficienta, in functie de nevoile tale, evenimente sau anotimpuri.

Rafturile pot fi pozitionate pe diferite trapte, mai inalte sau joase, in functie de inaltimea si latimea recipienteor pozitionate. De asemenea, interiorul usii prezinta rafturi ajustabile, cat si un raft dedicate depozitarii sticlelor de dimenisuni mai mari, asigurat impotriva orcarei miscari a usii.

Pentru fructe si legume este destinat un alt recipient, al carui scop principal este sa pastreze alimentele proaspete sis a le conserve eficient vitaminele. Pentru pastrarea alimenteor in conditii de maxima igiena, garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn aparitia, formarea, bacteriilor si a mucegaiului.

Definit de fiabilitate si durabilitate, acest frigider este modul perfect de a pastra alimentele in siguranta pentru familia ta.

2. Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb

2

Click pentru mai multe detalii

Modelul de combina frigorifica prezentat de Indesit este unul clasa A+, care asigura economisirea energiei cu 20% mai mult ca modelele din clasa A. Flexibilitatea sa mare in conservare reprezinta performanta in conservare, fara a neglija reducerea consumului de enrgie.

Frigiderul are amplasati senzori in interior, ce asigura mentinerea tempraturii optime si opresc formarea gehtii pe peretii interior. Acesti senzori formeaza un sitem numit Static Automatic Control, responsabil pentru temperatura controlata in vederea pastrarii prospetimii alimentelor.

Combina frigorifica are dimensiunile de 175 cm si repectiv 55 cm, volumul congelatorului este de 34 l, iar al frigiderului este de 150 l, cu un volum net total de 234 l. Consumul este de 256 kWh/an si are o autonomie de 17 ore fara current. Interiorul frigiderului este spatios, prezinta rafturi din sticla securizata, precum si 3 suporturi pe interiorul usii, special concepute pentru depozitarea sticlelor inalte si al suportului pentru oua, care este, de altfel, un accesoriu ce vine o data cu achizitionarea combinei.

Deschiderea standard a usii este pe partea dreapta, insa ambele usi, si a congelatorului, si a frigiderului, sunt reversibile, in functie de spatiu sau dorinta. Congelatorul are 4 compartimente, iar sitemul de dezghetare este manual.

O functie a combinei este aceea de super- congelare, iar o alta caracteristica importanta este aceea a functiei antibacteriana, ce pastreaza igiena interiorului si opreste formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Silentioasa si practica, aceasta combina este cu siguranta o buna investitie pentru bucataria ta.

3. Combina frigorifica Arctic ANK275+, 262l, Clasa A+, H 170.5 cm, Alb

3

Click pentru mai multe detalii

Accesibila si discreta, aceasta combina frigorifica de la Arctic prezinta beneficiile clasei de eficienta energetic A+, ce economiseste consumul de energie cu pana la 24% mai mult ca alte produse din clasa A. Apectul placut al combinei este intarit si de zgomotul sau minim.

Capacitatea congelatorului este de 87 l, iar a frigiderului este de 175 l, cu volum net total de 262 l. Interiorul spatios este in sa fel construit incat orice ai pune pe raft, chiar daca trece de marginea acestuia, nu se ciocneste de rafturile interioare ale usii, fapt ce este foarte folositor atunci cand trebuie sa depozitezi sticle sau recipiente de dimenisuni mai mari.

Frigiderul are trei rafturi si un compartiment special pentru fructe si legume, iar interiorul usii are patru suporturi, special construite pentru recipient inalte si pentru suportul de oua, un accesoriu al frigiderului. Congelatorul are trei compartimente pentru depozitare si o capacitate de congelare de 3.5 kg/24 h, precum si o tava pentru gheata ca accesoriu.

Deschiderea standard a usilor este pe partea dreapta, insa usile sunt reversibile, pentru a oferi deschidere conform spatiului disponibil sau a dorintei tale. Termostatul reglabil este usor de folosit si permite schimbarea rapida a temperaturii, in functie de anotimp sau dorinta.

De asemenea, ventilatorul amplasat in interiorul frigiderului contribuie la distribuirea eficienta si uniforma a temeperaturii si a umiditatii in intreg spatiul interior, pentru pastrarea prospetimii otime a alimentelor.

Practica si sigura, prin sitemul de siguranta antibacterian, combina prezentata este o alegere buna la un pret accesibil.

4. Combina frigorifica Star-Light CC-265APP, 265 l, Clasa A++, H 175.5 cm, Alb

4

Click pentru mai multe detalii

Combina frigorifica Star-Light are o performanta de conservare ridicata, asigurand o prospetime maxima cu un minim de consum. Datorita clasei A++, consumul este redus cu pana la 24% fata de modelele anterioare. Spatiul de depozitare este larg, oferind libertate in organizare si stocare.

Frigiderul are un volum de 195 l, iar congelatorul un volum de 70 l, cu un volum net total de 265 l.  Frigiderul, pozitionat in partea superioara, prezinta rafturi ajustabile si reglabile, pentru a te putea bucura de practicalitatea sa.

Cele patru rafturi sunt confectionate din sticla si sunt completate de compartiment special pentru fructe si legume, un altul pentru lactate si alte patru suporturi pozitionate pe interiorul usii, pentru a profita de tot spatiul disponibil. Sistemul de dezgehtare este automat, fara a necesita vreun efort. Congelatorul, pozitionat in partea inferioara a combinei, are trei compartimente de stocare, o capacitate de congelare de 3.5 kg/24h si sistem de dezghetare manual.

Deschiderea standard este pe partea dreapta, iar combina are o greutate de 56 kg. Iluminarea interioara este suficienta si capabila fara o alta sursa de lumina suplimentara, iar termostatul incorporate este reglabil, puteti regla temperatura de racire si inghetare in functie de anotim sau dorinta.

Proiectata pentru a fi practica in orice casa si accesibila ca pret, aceasta combina este alegerea buna pentru pastrarea optima a alimentelor.

5. Frigider Hansa FD206.3, 130 l, Clasa A+, H 129 cm, Alb

5

Click pentru mai multe detalii

Acest frigider este caracterizat de organizarea buna a compartimentelor, de modul sau silentios si practicalitatea sa, in raport cu pretul, foarte buna. Este un frigider destinat pentru casele sau apartamentele nu foasre spatiose, pentru o singura persoana sau o familie mica.

Desi are dimensiuni reduse, este foarte bine compartimentat, oferind spatiu satisfacator de stocare. Congelatorul are un volum de 33 l, iar frigiderul are un volum de 97 l, impreuna cu un volum total net de 130 l. Clasa eficientei energetice este A+, ceea ce I ofera cu siguranta un consum redus fara a-i compromite capacitatea de racire si inghetare. Consumul energetic este de 160 kWh/an si autonomia sa fara current este de 10 ore.

Frigiderul are doua rafturi, confectionate din sticla securizata, iar interioarul usii prezinta trei suporturi, perfecte pentru depozitarea recipientelor inalte. Congelatorul prezinta un singur compartiment, iar capacitatea de congelare este de 2 kg/24h.

Termostatul reglabil iti ofera posibilitatea de a stabili temperatura in functie de anotimp sau dorinta.  Deschiderea standard a usilor este pe partea dreapta, insa pot fi reversibile, in functie de spatiul de care dispui sau de preferinta.

Poate fi instalat si in spatii reduse, lungimea cablului fiind de 1.9 m. Acest model este comod si util prin dimensiuni reduse si capacitate satisfacatoare, la un pret accesibil.

Concluzie

Achizitionarea unui frigider este o investitie de lunga durata, deci este important sa analizezi modelele de mai sus cu atentie, in functie de dorinta si buget, pentru a putea face alegerea potrivita.

Functiile frigiderelor difera in functie de marime, model, calitate, astfel incat doar un numar redus de functii necesare il poti gasi aproape la toate modelele, precum termostat reglabil, ventilator, dezghetare automata pentru frigider, cea manuala pentru congelator, suporturi reglabile, spatiu de depozitare separate pentru legume si fructe si alte functii ajutatoare.

Desigur, conteaza si spatiul de care dispui, deci poti opta pentru modele cu o capacitate mare, sau pentru modele cu o capacitate mai redusa, insa, care, de cele mai multe ori, sunt organizate in asa fel incat diferenta sa nu fie una incomoda.

Modelele prezentare au culoarea alb, cu un design simplu si elegant, potrivit in orice tip de bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply