Masina de spalat vase profesionala

Masina de spalat vase este echipamentul ce nu trebuie sa lipseasca din bucatariile celor ce doresc sa se bucure de fiecare moment din zi facand lucruri utile si placute.

Spalatul vaselor in maniera traditionala necesita foarte mult timp si, uneori, rezultatele nu sunt cele asteptate. Consumul de apa, energie si detergent atunci cand vorbim de spalarea manuala a vaselor este mai mare decat in cazul utilizarii masinilor de spalat profesionale. Producatorii de astfel de electrocasnice au dezvoltat tehnologii menite sa ofere consumuri reduse, sa ofere eficienta si rapiditate in utilizare.

Dupa o zi incarcata si o cina savuroasa, momentele petrecute alaturi de familie sau persoane dragi sunt cu mult mai frumoase decat cele petrecute spaland vasele.

1. Masina de spalat vase Bosch SMS53L68EU

26

Click pentru mai multe detalii

Are un design modern si isi gaseste locul in orice bucatarie. Pentru cei ce vor sa beneficieze de tehnologie de top in acest segment, modelul Bosch SMS53L68EU este cea mai buna alegere.

Fiind incadrata in clasa de consum energetic A++, aceasta aduce un mare plus in ceea ce inseamna cheltuieli cu energia. De asemenea, un alt mare avantaj al acestui model reiese din consumul mic de apa de doar 7.5 litri la fiecare ciclu, ajungand la un consum mediu anual de 2100 litri.

In acest fel, se obtin rezultate foarte bune, la costuri reduse.

Masina de spalat Bosch prezinta usurinta in utilizare. Cu un afisaj LCD, si 5 programe de functionare, aceasta este apreciata de toti utilizatorii. Avand un sistem de protectie anti-inundare, AquaStop, aduce un detaliu care face o diferenta extrem de importanta.

In ceea ce priveste eficienta acestui model, punctele pe care le obtine sunt unele mari. Detecteaza gradul de murdarie a vaselei si realizeaza astfel o ajustare automata a duratei de spalare, a temperaturii si a consumului de apa.

Se obtin vase curate cu o eficienta a timpului de functionare si a consumurilor inregistrate.
Programele de care dispune masina de spalat sunt unele ce se incadreaza perfect in toate cazurile.

Prezinta un program TurboSpeed ce dureaza 20 minute si realizeaza o spalare la 60 grade Celsius, un program intensiv, utilizat cu succes in cazul vaselor foarte murdare, unul automat ce difera in functie de cantitatea incarcata si nivelul de murdarie, unul eco menit sa realizeze consumuri reduse si o prespalare.

2. Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

27

Click pentru mai multe detalii

Cu o incadrare in clasa de consum energetic A++, acest model este o buna alegere pentru cei ce isi doresc un raport bun calitate – pret.
Modelul este realizat din inox, pentru a asigura o intretinere usoara si o rezistenta in timp.

Designul si dimensiunile acesteia o fac o buna alegere pentru cei ce sunt in cautarea unui astfel de electrocasnic.

In ceea ce priveste consumul de apa, acesta este de 9 litri pe ciclu, ajungand la un total de 2520 litri anual, un consum mediu pentru astfel de masini de spalat profesionale.

Zgomotul produs de o masina de spalat vase poate fi unul deranjant, in special in cazul celor aflate in bucatarii open space. Nu este si cazul acestui model. Este silentioasa in functionare, producand 44 dB.

Avand un numar total de 9 programe, acestea au fost concepute pentru a asigura o spalare eficienta, adaptata gradului de incarcare, de murdarie si pentru a realiza consumuri optime din toate punctele de vedere.

Prezinta elemente ce asigura protectie impotriva inundatiei, siguranta pentru copii, optiune de incarcare la jumatate atunci cand se doreste spalarea imediata a vaselor, dar si program bio/eco necesar in cazul utilizarii frecvente a masinii.

Programarea intarziata de care dispune este un alt detaliu care face diferenta.
Cu o capacitate de 10 seturi, acest model este ideal pentru o utilizare variata atat in situatia in care numarul de vase este mic cat si atunci cand se organizeaza mese pentru musafiri.

3. Masina de spalat vase Sharp QWT24F443IEU

28

Click pentru mai multe detalii

Modelul este foarte eficient din punct de vedere consum energetic. Cu o incadrare in clasa A+++, consumul este de 0.84 kWh, unul foarte bun pentru masinile de spalat profesionale. Pentru cei ce isi doresc o spalare eficienta la costuri reduse, aceasta este o foarte buna alegere.

Capacitatea modelului Sharp QWT24F443IEU este una mare, de 15 seturi. Permite incarcarea tuturor vaselor murdare, fiind ideala pentru familiile medii si mari dar si pentru diversele ocazii in care masa a fost servita musafirilor. Eficienta acestui model este asadar una foarte buna si plaseaza modelul in categoria top din acest punct de vedere.
Numarul de programe de care dispune masina este de 8, create pentru a asigura eficienta, adaptabilitate si usurinta in utilizare.

De la programul Mini, ce dureaza doar 18 minute, cel Express cu o spalare 50 minute la 50 grade Celsius, cel Auto ce functioneaza pe baza de detectare si asigura o spalare intensiva, la cel Dual Wash ce implica o spalare la o presiune a apei diferita in cele doua cosuri, masina de spalat pare sa intuiasca perfect necesitatile utilizatorului.

Optiuni ca Incarcare la jumatate (cu alte 3 suboptiuni), Extra Hygiene ce utilizeaza o temperatura mai mare pentru apa de clatire, Extra Silent ce implica o diminuare a presiunii pentru a reduce zgomotul produs, si Extra Fast pentru acele situatii in care trebuie finalizata spalarea, fac din acest model de masina de spalat vase o foarte buna alegere pentru cei ce isi doresc adaptabilitate si usurinta in utilizare.

4. Masina de spalat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean

29

Click pentru mai multe detalii

Acest model permite incarcarea a 13 seturi de vase, o incarcare medie spre mare pentru aceste electrocasnice. Consumul de energie o incadreaza in clasa A++, fiind de 0.92 kWh pe ciclu de spalare, si 261 KW pe an.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean se diferentiaza prin tehnologiile incorporate de catre producator pentru a oferi eficienta in spalare si consumuri reduse.

Tehnologia 6th Sense Power Clean asigura o ajustare a presiunii jeturilor de apa in functie de nivelul de murdarie al vaselor. In acest fel, daca fara Power Clean este recomandat sa fie incarcate 12 vase in cosul superior, cu optiunea Power Clean se pot incarca 22 vase si se asigura o spalare corespunzatoare a acestora.
6 programe de spalare sunt disponibile, concepute pentru fiecare situatie.

De la programul ECO pentru incarcaturi zilnice la un consum scazut de energie, la Fast Daily pentru incarcaturi variate spalate in 90 minute, la Glass pentru vase delicate si Intensiv pentru vase foarte murdare, toate programele sunt usor de utilizat datorita conceperii afisajului.

In materie de tehnologii incorporate, acest model vine cu un plus.

Un rezervor special este pozitionat in dreapta cavitatii masinii de spalat. Apa de la ultima clatire a ciclului de spalare anterior este filtrata si stocata (maxim 3 zile) pentru a fi utilizata la urmatoare spalare in faza de pre-spalare a ciclului respectiv.

In acest fel, se inregistreaza o economisire de 3 litri pentru urmatoarea spalare.

5. Masina de spalat vase Beko DFN16210W

30

Click pentru mai multe detalii

Cu un consum anual de 290 kW, acest model este incadrat in clasa de consum A+, inferioara celor prezentate anterior. Masina de spalat Beko vine insa cu un avantaj semnificativ in ceea ce priveste pretul, fiind o buna optiune pentru cei ce dispun de un buget redus dar isi doresc totodata eficienta si calitate.

Programele de care dispune acest model sunt in numar de 6 dar sunt astfel concepute incat, pentru fiecare situatie, unul dintre acestea sa fie optim. Programul Auto asigura o detectare a nivelului de murdarie si o flexibilitate in ceea ce priveste timpul, cantitatea de apa si temperatura acesteia.

Programul Quick&Clean poate fi folosit ca program zilnic avand o durata totala de 58 minute. Prespalarea este o alta optiune importanta care poate fi utilizata pentru o clatire prealabila a vaselor atunci cand se doreste ca ciclul de spalare sa fie finalizat in alta parte a zilei. Pentru o spalare rapida, Mini30 este ideal.

Optiunea de Programare intarziata este ideala atunci cand se doreste ca spalarea sa porneasca la un anumit moment iar Clatirea Suplimentara poate fi cu success utilizata atunci cand se doreste.

Pentru momentele in care se doreste incarcarea partiala masinii, functia Incarcare pe jumatate este perfecta. Cantitatea de apa utilizata in aceasta situatie va fi redusa, ceea ce inseamna economii inregistrate la nivelul consumului energetic.

Datorita pretului avantajos, a tehnologiilor incorporate, a modului de realizare a programului, a eficientei si usurintei in utilizare, masina de spalat vase Beko DFN16210W isi gaseste locul in cadrul multor gospodarii.

Concluzie

Alegerea modelului de masina de spalat vase a devenit mai usoara avand toate aceste informatii. Pentru o eficienta in ceea ce priveste consumul energetic dar si gradul de incarcare al masinii, modelul Sharp QWT24F443IEU este o buna alegere.

Pentru tehnologii de top incorporate si un consum redus de apa, modelul Bosch SMS53L68EU aduce satisfactii cumparatorilor si utilizatorilor. Cand discutam de un raport calitate – pret optim, modelul Beko DFN16210W ofera tot ceea ce iti poti dori de la un astfel de electrocasnic, la un pret avantajos.

Cumpararea masinii de spalat vase profesionale se face asadar, tinand cont de necesitatile in ceea ce priveste capacitatea, consumurile si pretul de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply