Masini de spalat profesionale

Masina automata de spalat rufe este un electrocasnic foarte important in cadrul oricarei gospodarii. Aparitia acesteia a dus la o simplificare incredibila a unei sarcini care necesita mult timp si efort iar, de-a lungul timpului, companiile care realizeaza astfel de produse au incercat sa incorporeze cele mai avansate tehnologii pentru a lansa pe piata ce este mai bun in acest domeniu.

Masinile de spalat profesionale au fost imbunatatite pentru a realiza o spalare economica din punct de vedere energetic, pentru a face fata necesitatilor de diversitate atunci cand vine vorba de toate tipurile de tesaturi utilizate dar si de petele si gradul de murdarie carora trebuie sa le faca fata, dar si de  economia de timp pentru utilizatori.

Cinci dintre modelele de masini de spalat profesionale sunt prezentate mai jos amanuntit, astfel incat oricine doreste sa realizeze o astfel de achizitie sa o faca avand toate informatiile necesare.

1. Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3

1

Click pentru mai multe detalii

Acest model este cel mai bun exemplu de inovatie in tehnologie care ofera o spalare corespunzatoare de fiecare data.

Masina de spalat cu incarcare frontala, are o capacitate de 8 kg, o greutate optima pentru familiile cu mai mult de doi membri care se confrunta de multe ori cu situatia in care cosul de rufe este mereu plin.

Un important avantaj cu care vine acest model este dat de faptul ca, uscarea rufelor, proces care creeaza probleme de spatiu si de umiditate in casa, este simplificat. Masina de spalat are si functie de uscator, cu o capacitate de 4 kg si, asigura, in acest fel, haine disponibile in scurt timp, fara mari batai de cap.

Tehnologia LG Direct Drive implica atasarea motorului direct pe centrul tamburului pentru ca utlizatorii sa beneficieze de avantaje ca: vibratii minime, nivel redus de zgomot si durata sporita deoarece sunt mai putine piese care sunt supuse uzurii in timp.

De asemenea, modelul dispune de tehnologia 6 Motion: rotire, urcare – coborare, amestecare, leganare, filtrare, rostogolire, toate venind in intampinarea cerintelor de adaptabilitate in functie de tipul de tesaturi spalate.

Un dezavantaj al acestui model este dat de incadrarea in clasa de consum energetic B, ceea ce implica costuri suplimentare de-a lungul timpului pentru utilizator. Daca tinem cont insa, de faptul ca detine tehnologia LG Smart Diagnosis, care permite utilizarea unui telefon obisnuit sau a unui smartphone pentru a comunica direct cu un Call Center in cazul unei defectiuni, modelul inscrie puncte semnificative la categoria avantaje.

2. Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X

2

Click pentru mai multe detalii

Cu  o capacitate de 6 kg, 1200 rpm, acest model are avantajul de a fi incadrat in clasa de consum energetic A++, un aspect care a atras multi consumatori si care continua sa atraga cumparatori.

Design-ul masinii de spalat este unul modern, care satisface necesitatile ce tin de un spatiu mai mic pe care sa il ocupe, dimensiunile fiind de 85 x 60 x 40. Pe langa acest aspect, masina are carcasa din inox, ceea ce inseamna o incadrare perfecta in cadrul multor tipuri de mobilier dar si o intretinere mai usoara.

Samsung a dus spalarea rufelor la un alt nivel prin introducerea tehnologiei Eco Bubble. Aceasta presupune existenta unui generator de bule care amesteca detergentul cu aer si apa inaintea inceperii ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund mult mai usor in tesatura. In acest fel, se asigura o spalare eficienta si in cazul in care se utilizeaza apa rece, ceea ce duce la o economisire semnificativa de energie in timp.

Design-ul tamburului este un alt aspect care face din acest model o buna alegere. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant si se otine o tratare atenta a tesaturilor cu rezultate de curatare in profunzime. Avand functia de Eco Drum Clean, dupa 40 de spalari se va declansa o alarma pentru a aminti ca vana necesita curatare. In acest fel, se evita situatii in care hainele capata miros sau apar diverse defectiuni.

Diversele programe de spalare dar si posibilitatea de a realiza unele setari, fac din acest model un adevarat ajutor.

3. Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B

3

Click pentru mai multe detalii

Pentru cei ce isi doresc o eficienta energetica maxima de la masina de spalat rufe acest model, incadrat in clasa de consum energetic A+++ este cea mai buna alegere. De asemenea, pe langa economia realizata in timp, se face o economie initiala pentru ca pretul de achizitie este unul avantajos pentru tot ceea ce ofera aceasta masina de spalat rufe profesionala.

Masina este cu incarcare frontala, cu o capacitate de cuvei de 7 kg si 1200 rpm. Avand un numar de 12 programe, speciale pentru lana, bumbac, pentru a usura calcarean rufelor, extra-clatire, pentru hainele bebelusilor, pentru haine cu pete dificile, acest model ofera tot ceea ce este nevoie atunci cand ne gandim la diversitatea tesaturilor ce trebuie spalate si la tipurile de murdarie si pete cu care se confrunta multi utilizatori.

Tehnologia Anti-Stain, incorporata in cadrul acestui model, permite indepartarea petelor deficile. Prin gestionarea apei, a nivelului de agitare dar si a temperaturii, se asigura o indepartare inteligenta a celor mai dificile pete, protejand totodata materialele.

Masina de spalat este certificata Woolmark Platinum Care, ceea ce inseamna includerea unui sistem de spalare unic si brevetat care previne frecarea fibrelor si pastrarea integritatii acestora si permite spalarea hainelor cu eticheta ‘numai spalare manuala’.

Zgomotul pe care il scot unele masini de spalat, in special la centrifugare, creeaza disconfort pentru multe persoane. Nu este si cazul acestui model deoarece are un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii.

4. Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

4

Click pentru mai multe detalii

Cu o incadrare in clasa de consum energetic A++ si o capacitate a cuvei de 6 kg, acest model de masina de spalat profesionala este o alegere foarte buna pentru cei ce au nevoie sau prefera sa spele des, chiar si zilnic si vor sa realizeze incarcaturi mici. In acest fel, ei beneficiaza de o dimensiune a cuvei perfecta dar si de o economie in ceea ce priveste plata energiei electrice.

Eficienta spalarii este un aspect extrem de important si unul dintre principalele criterii in alegerea modelului de masina de spalat in randul tuturor utilizatorilor. Pentru a satisface aceasta necesitate, Samsung a inclus doua tehnologii importante. Prima este tehnologia Eco Bubble care presupunea distribuirea uniforma a unor bule de aer create de un generator in detergent si apa, generand, in acest fel, un strat semnificativ de spuma care patrunde cu usurinta in tesaturi si asigura o spalare eficienta. Pete dintre cele mai commune dar si cele mai dificile sunt indepartate folosind apa la temperaturi mici, ducand si la o economisire cu pana la 70% de energie.

Tot pentru a asigura o eficienta a spalarii, tehnologia Diamond Drum a fost incorporata. Aceasta inseamna un design cu forma unica si textura de diamant al tamburului pentru o tratare blanda a tesaturilor cu o curatare eficienta.

Usurinta in utilizare vine din faptul ca are functie Memo Ultimul Program care stocheaza ultima setare utilizata si permite, atunci cand se spala mai multe incarcaturi, sa se dea doar start pentru ca spalarea sa aiba loc.

5. Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

5

Click pentru mai multe detalii

Acest model are o capacitate o cuvei de 6 kg si un design Slim, care a castigat tot mai multa popularitate pentru ca utilizarea eficienta a spatiului dintr-o locuinta este foarte importanta.

Cum economia de timp si energie sunt doua aspecte importante in viata tuturor utilizatorilor de electrocasnice, Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat un program de 15 minute ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare, optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cu acest program de 15 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi : 20 respectiv 30 de grade. Cantitatea de apa si energia consumata sunt stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense.

Pe langa acest program de 15 minute, modelul mai are urmatoarele programe: prespalare, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate, consum redus de energie, clatire intensiva, delicate, mix, spalare manuala. In acest fel, toate necesitatile in functie de tipul de material si de gradul de murdarie sunt satisfacute iar usurinta in utilizare este data de faptul ca acestea sunt prestabilite fara a da batai de cap utilizatorului.

Tehnologia 6th  Sense permite pastrarea culorilor hainelor pentru mai mult timp. Acest aspect este important daca ne gandim la cat de usor isi pierd culorile unele haine spalate frecvent. In functie de culorile setate: inchise, deschise, program mixt, le protejeaza de decolorare dar si de transfer de culoare intre ele.

Cu o incadrare in clasa de consum energetic A+++ si tinand cont de tehnologia incorporata, acest model a castigat popularitate in randul multor persoane.

Concluzie

Cu tehnologii ca Eco Bubble, Eco Drum Clen, Diamond Drum, Woolmark Platinum Care, 6th Sense, cele 5 modele de masini de spalat profesionale prezentate mai sus isi gasesc locul in casele tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de electrocasnic.

Adaptarea la necesitatile de diversitate cand ne gandim la materialele supuse spalarii, la economia de timp dar si de energie sunt criterii importante in alegerea modelului iar cele 5 vin, intr-o masura sau alta, in intampinarea acestor necesitati. In functie de cerintele specifice de utilizare, design si consum, preturile difera pentru cele 5 modele iar cele din categoria top ofera avantaje care, in timp, duc la o economie importanta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply